ING, eu am si sunt foarte multumita, nu se ia niciun comision pentru transfer, poti scoate de la orice bancomat fara comision, au o optiune foarte faina unde iti "rezervi" reduceri la niste magazine cu care au ai parteneriat si iti vireaza un procent inapoi sub forma unui `portofel electronic` cu care poti face alte chestii. Si-n plus, eu de fiecare data cand a trebuit sa merg la o banca ING, si s-a intamplat in destul de multe orase, am gasit mereu doar oameni foarte draguti, de treaba, amabili si servibili. Am mers odata la BRD sau BCR nu mai stiu c-o problema si era plin de scarbe efectiv
BRD si BCR sunt bancile cu cele mai mari comisioane. BT si ING sunt cele mai prietenoase in ceea ce priveste comisionele...
Nu o sa stau sa-ti scriu o lista intreaga pe care de altfel o poti citi pe site`urile lor daca nu esti chiar atat de lenes, insa Raiffaisen.
Nu stiu ce sa zic. Eu mi.am facut la BCR si sunt mulțumită. Si nu e un comisuon mare. Cel mai bine e sa te informezi foarte bine despre toate bancile inainte sa iei o decizie
Anonim20000000 întreabă: