anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare am 26 de ani, 1.80 si 58 de kg (barbat). Mentionez ca nu mananc foarte mult pentru ca ma satur repede, dar consum zilnic fructe, legume, ma hidratez corespunzator si merg destul de mult (In medie 10.000-11.000 pasi pe zi). Nu ma confrunt cu probleme de sanatate sau orice altceva, as dori sa stiu daca asta e o problema? Stiu ca sunt sub media kilogramelor, insa mie personal imi place asa cum sunt si ma simt bine, as dori sa stiu daca ar fi vreun risc sa mor mai repede decat alte persoane din aceasta cauza, multumesc

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Eu nu vad nicio problema aici, mai ales ca majoritatea afectiunilor si bolilor de sanatate sunt cauzate de kilogramele in plus, nu reversul. Poti merge la un medic pentru o parere avizata.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ca barbat, la 26 de ani si 1.80 trebuie sa ai 80kg.

Pune mana serios si manaca dublu macar, ca esti sub-ponderal (extrem de slab), anorexic chiar, fiind nesanatos.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu, este nici o problemă. Vei muri, de asta nu scapi, dar nu acum.
Cei cu greutatea peste normal au probleme cu asta. Cei sub ponderali ca tine, nu.

| Hyperion7 a răspuns:

Nu o sa mori, atât timp cât nu fumezi, bei sau te droghezi.
Dar dacă ai o alimentație ok, un somn ok și un stil de viață cât de cât sănătos, nu o sa pățești nimic.

| anonim3248 a răspuns:

Mai îngrașă-te măcar până la 70 kg.

| anonim3248 a răspuns (pentru anonim3248):

Normal ar fi la înălțimea ta de 1.80 să ai 70 - 80 kg.