| GabiIancu2001 a întrebat:

Salutare am aproape 19 ani,dar nu prea am barba deloc,am în schimb nici nu stiu cum sa zic un puf sau mai bine zis niste firicele subtiri si deschise la culoare pe tot gatu iar pe la perciuni am doar o mica porțiune vizibilă, dar mica rau.Ce ziceți daca o sa rad acest puf sau ce o fi, o sa înceapă să crească calumea? Firele astea cum or fi ele e un semn că sta sa imi creasca? Stiu ca suna penibil dar chiar nu stiu. Multumesc mult.

3 răspunsuri:
| Roberrt21 a răspuns:

Salut, încearcă să îl tai acest puf cu bigul, sau poti sa te dai cu anumite solutii pentru creșterea cărnii! O seara făină!

| DenisAurelian a răspuns:

Rade-te cu lama, nu lasa sa creasca alea cateva fire rare si lungi, arata neîngrijit.In timp o sa vezi ca o sa iti tot creasca la loc din ce in ce mai deasa.Eu asa am facut de la 15 ani, si la 18 aveam barba deasa peste tot, dar nu stiu daca e din cauza ca am folosit lama sau din cauza ca sunt eu mai paros si brunet. (Cei cu părul brunet au in general părul mai gros si mai des peste tot pe corp)

Incearca sa mai cauti si pe Google si pe Youtube, in engleza gasesti mult mai multe raspunsuri, daca nu stii engleza foloseste google translate, cu ocazia inveti si engleza destul de repedewinking

| mgtow a răspuns:

Razi cand ai chef, sant oameni care te critica acum altii nu. Ma rad 1 data pe saptamana nu creste asa repede barba mea