| Twister09 a întrebat:

Salutare, am fost la Bistrița si eu sunt din Mures.
A spus vara-mea, ca vine o fata la ea și o să-mi facă cunoștință cu ea (cu scopul de a-mi face relatie ca e fata serioasa si vrea o familie), ea nu m-a prezentat, am mers și m-am prezentat eu.
Nu prea am avut ce sa vorbesc cu ea, ca ele doua vorbeau de ce sa facă în club și care sa bea și care sa conducă.
Când a făcut vara-mea dus, am vorbit cu fata aceea, dar după ce a ieșit vara-mea, iar au început ele doua.
După vara-mea a zis, ca tot eu am fost de bai, ca nu prea am vorbit, am vrut să-i zic ce sa vorbesc, dacă voi vorbiți despre club etc.
Credeți ca am greșit eu cu ceva? Nu-mi place sa ma bag peste persoane când vorbesc, nu zic am mai întrebat-o una alta, dar când m-am dus eu acasă i-am cerut instagramul și mi l-a dat.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pai daca a vut sa-ti faca cunostinta cu fata aia, vara-ta ce a mai cautat sa-si faca planuri cu aia pentru mers in club?
De ce nu te-a lasat singur cu fata aia, sa mergeti doar voi doi, la intalnire?
pare ca si-a batut joc de tine, vara-ta.

| sierra1 a răspuns:

Mi se pare clar că NU e interesată de tine. Las-o-n grijile ei

| dullcat a răspuns:

Nu cred ca ai gresit cu nimic. Daca era si ea interesata cred ca ar fi cautat sa te bage mai mult in seama.Verisoara ta de asemenea ar fi putut sa favorizeze discutia intre voi, dar n-a facut-o, ci a tinut-o ocupata.Nu mi se pare prea dragut.In acelasi timp, poate nici tipa nu stia sigur ce si cum, era timida fata de tine? Nici eu nu vorbeam mai deloc prima data cand aparea o persoana noua in peisaj.laughing In schimb ma comportam normal la urmatoarele iesiri.

| NumănumescBrBr a răspuns:

Încearcă să discuți mai mult cu ea într-un loc unde te simți confortabil.