| AlexOnf a întrebat:

Salutare. Am nevoie de o idee de "prestatie" pentru preselectia de la balul bobocilor, vreau sa ma inscriu si am nevoie de niste idei.
Exclus dansul (nu dansez singur, asa, aiurea, in fata unor liceeni, fara sa am o coregrafie bine stabilita si nici n-am facut decat dansuri populare, si alea putin timp), cantatul (voce aiurea) si cantatul la un instrument (nu ma pricep). Un monolog ar fi bun? Am o intonatie buna, ma ajuta si statura. Astept pareri! happy

2 răspunsuri:
| Codre a răspuns:

Canta si tu toate`s la fel sau cand eram tanar fecior sau margineanu -ce mult te-am iubit paraschivo o sa starneasca rasu cu siguranta si nu sunt greu de cantat eu n-am voce si se aud chiar misto melodiilelaughing! Monologu nu e asa interesant adica nu prea m-ar interesa, cel putin pe mine personal, oricum bafta eu ti-am dat niste ideibig grin!
Funda:Xsmug

| claustrofob a răspuns:

Pai eu zic ca ar fi foarte frumos dar si comic in acelasi timp sa te descri pe tine asa cum ai spus si tu intr-un monolog dar versurile sa aiba rima si in acelasi timp sa o faci intr-o maniera comica. Genul asta de prestatie are priza la publichappy