| OchisoriAlbastrii a întrebat:

Am nevoie de putin ajutor,va rog incercati sa raspundeti sincer! In seara asta eu si cu inca un prieten am iesit pe afara,i-am trimis mesaj unei fete sa o intreb "ce face?",a raspuns ca "bine tu?"i-am zis ca sunt pe afara,mi-a zis plimbare placuta si m-a intrebat cu cinema plimb :).I-am zis multumesc si am intrebat-o daca vine si ea.M-a intrebat cu cine mai sunt i-am zis ca sunt cu un prieten,ne-a intrebat pe unde suntem,i-am raspuns ca in centrul orasului, zicea ca e frig afara.I-am raspuns ca nu e chiar asa de frig si a zis ca vine sa ne salute si daca venim la ea la scara a zis ca iese un pic sa ia o gura de aer, i-am zis ca ajungem in 15 minute, am anuntato cand am ajuns.Am vorbit noi ce am vorbit mai glumeam, ea a ras la toate glumele mele si mai spre final cand sa plecam imi zice ceva de genul tu nu mi-ai zis La multi ani de 1Martie,i-am zis la multi ani, am pupat-o pe obraz, iar ea a zis ca daca e cand ajung acasa sa cantam pe un site www.karaokeparty.com(mai mult de distractie). Este posibil sa ma placa? Vreau raspunsuri sincere si serioase.Mentionez ca am intrebat-o daca ma place mai demult acum 5-6luni si a zis ca nu.Iar acum mi-a zis pe mess daca vreau sa o ajut ca sa ii faca in ciuda prietenului ei actual adica sa ii trimit mesaje cu pupici.Este posibil sa ma placa?

Răspuns Câştigător
| ellinaaa a răspuns:

Fetele sunt ciudate thinking Eu de obicei cand fac asa imi place de un baiat fac asa. Dar nu sunt toate fetele la fel :*. Mai bine o intrbi direct, ii spui ca nu intelegi ce face, ca vrea sa t efoloseasca sau chiar te placethinking
Assa vei fi sigur

5 răspunsuri:
| Alrawan a răspuns:

Din câte ai spus tu, te foloseşte happy
Părerea mea e că nu ar trebui să pui suflet. Sunt şanse mari să ajungi să îţi pese iar după ce nu mai are nevoie de tine să suferi happy
Cel mai bine ar fi să o întrebi dacă ţine la tine happy Baftă big grin Sper să fie bine. big grin

| NoSmile a răspuns:

Buna!
Te place putin, dar in acelasi timp te si foloseste.
Scapa de ea cat mai repede.
Sunt alte mii de fete care te pot iubi.

| OchisoriAlbastrii explică:

Vreau sa mai mentionez ca imi povesteste toate chestiile ce i se intampla, iar cand i-am zis ca am intrat la ea in liceu a zis ca de ce nu am sunat-o sa ne vedem happy. Oricum sentimente nu pun.Cand a fost internata in spital o sunam si vorbeam 30-40min la telefon, vorbeam in fiecare zi inainte sa o intreb daca vrea sa fim impreuna, dupa o perioada nuprea mai vorbeam, iar acum vorbim din nou

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Este posibil sa te foloseasa, doar ca sa-i faca in ciuda prietenului ei.

Răspuns utilizator avertizat