| Rmat a întrebat:

Salutare!
Am o întrebare. Am cunoscut o fata online, ne înțelegem foarte bine si in cateva zile ma duc sa ma vad cu ea, noi stand in orașe diferite. Eu o plac foarte mult, dar ea ma place doar ca pe un prieten. Aveți ceva sfaturi cum as putea sa o fac sa ma placa când ne vedem fata in față sau aveți ceva idee de subiecte interesante de discuție?

Răspuns Câştigător
| Reghqen a răspuns:

Nu există sfaturi, nici idei!
Pur și simplu trebuie să vorbești cu ea ca și cum n-ai simții nimic pentru ea, fă-o să râdă, subiecte interesante nu există, vin de la șine argumentele.
Vorbești cu ea ca niște prieteni și nu trebuie să ii spui că îți place de ea sau că simți ceva pentru ea, nici nu trebuie să înțeleagă asta, pur și simplu trebuie să fii spontan, să o faci să râdă, să se simtă bine cu tine, eccetera.
Cu timpul dacă vezi că se uită altfel la tine ca și cum s-ar fi îndrăgostit de tine sau se uită la buzele tale, sau că își atinge părul atunci când vorbește cu tine ii spui ce simți pentru ea.
Îmbracă-te bine cu ea, parfumează-te, fă-ti barba dacă nu îți stă bine, găsește o freză potrivită pentru fizionomia ta.
Trebuie timp, dacă zice că nu simte nimic pentru tine asta e, caută alta dar spune-i că ți-ar face plăcere să menții prietenia.
Baftă!

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu există subiecte, ori îi provoci atracție, ori nu. caută pe Youtube cum să atragi o femeie și să obții acea atitutudine masculină atractivă dar asta nu se învață în câteva zile.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Fii tu insuti, mai mult de atat nu poti face. Daca o sa mai iesi cu ea poate o sa inceapa sa te cunoasca mai bine si poate chiar sa te placa. Subiectele nu poti sa le pregatesti de acasa. Lasa discutia sa decurga normal, nu o forta avand subiecte pregatite. Bafta!

| SilentRain a răspuns:

Ii spui ce simiți pentru ea, și dacă nu vrea nimic mai bine o uiți