anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare,am o mare dilema, am nevoie de un sfat si cateva motive in legatura cu scoala de soferi daca se poate va rog!

Am 2 posibilitati:

Voi face 18 ani in data de 10 octombrie anul acesta si m-am gandit sa dau de permis, dupa cum stiti poti sa te bagi cu 3 luni inainte sa faci 18 adica din iulie(in cazul meu).
Sunt in clasa a 11 a si ma preseaza bac-ul si de aceea voiam sa va intreb ce imi recomandati, sa incep acum scoala sau sa o dau dupa Bac tocmai peste un an cand termin cu bac ul?

3 răspunsuri:
| CosminCD a răspuns:

Mai bine peste un an! Scoala de soferi o poti face oricand după BAC. Trebuie să îți stabilești prioritățile tale. Părerea mea e că mai bine mai aștepți, însă alegerea e a ta! Succes!

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Doar scoala de conducere o poti incepe cu 3 luni inainte de implinirea varstei de 18 ani (banuiesc ca vrei categoria B), deci incepand cu 10 iulie, examinarea se poate sustine abia dupa implinirea varstei.
Ce vrei sa faci depinde numai de ce este mai important pentru tine, nu conteaza ce credem noi.

| Gabriel2424 a răspuns:

Hm, eu zic ca le poti face pe amandoua, cred ca ai timp si de scoala si de invatat, dar acum cum crezi si tu.