| YeLLoSilviu a întrebat:

Am o mare problema care ma framanta de 1 an, aceea find ca imi place de o fata. Sunt cu ea in clasa, mergem la ore impreuna, si nu stiu, ii prima data cand simt asa ceva. Am 18 ani, deci chiar ii prima data cand simt asa ceva pentru o fata! Nu exista ora in care sa ma gandesc la ea, am incercat orice ca sa ii atrag atentia, o puneam pe primul loc, nu stiu. Sunt si cam timid si asta ma stoarce rau de tot. Am ajuns in faza in care incerc sa scap de acest sentiment deoarece nu mai pot face nimic calumea si pur si simplu nu pot sa nu ma gandesc la ea! O solutie va rog eu mult.

Răspuns Câştigător
| ElenaLove14 a răspuns:

Da te cred stiu ca este greu dar nici imposibil, trebuie doar sa ii spui ce simti si restul vine de la sine.Curaj. happy

3 răspunsuri:
| Ezeru a răspuns:

Trebuie sa treci peste timiditate. Primul pas e mai greu ca dupa e mai usor. Cel mai bine incearca sa vorbesti cu ea si dezvolta niste subiecte comune etc. (pe scurt socializeaza). Incearca sa o cunosti sa te imprietenesti si pe masura ce trece timpul ii vei spune si ce simti.

| ElenaLove14 a răspuns:

Buna.Stiu cum e, dar trebuie sa ii spui ce simti, apoi va fi mult mai usor, lasa timiditatea nu ai cum sa scapi de acest sentiment, doar te duci la ea ii spui ca vrei sa vorbesti cu ea ii spui ce simti si gata.Parerea mea sper ca te-am ajutat cu ceva.

| YeLLoSilviu explică (pentru ElenaLove14):

Ma crezi ca de cateori vreau sa ii spun am un nod in gat? ii foarte greu.

| ElenaLove14 a răspuns (pentru YeLLoSilviu):

Da te cred stiu ca este greu dar nici imposibil, trebuie doar sa ii spui ce simti si restul vine de la sine.Curaj. happy