Eu nu sunt sigura acum daca ce ai povestit tu aici e un film sau chiar e viata ta reala? Mi-ai inveselit ziua cu povestea ta.Zi-le parintilor tai sa-ti cumpere pastile ca sa nu ai rau de masina si sa-ti asigure mancarea acolo la tara si caldura, pentru ca tu nu vrei sa mergi sa stai acolo flamand.Acum or sa stea toti pe acasa,pentru ca treburile pe camp si in gradina s-au cam terminat, si ma gandesc ca o sa fie alte conditii (caldura, mancare)Mai ai frati? Ar fi bine sa te joci si cu verisoara ta, cu toate ca ea e mai mica, asa va trece timpul mai repede cat vei sta acolo la tara.Plange-te parintilor de neajunsurile care le vei avea acolo si poate ii vei convinge intr-un fel sa schimbe situatia, sa nu te mai simti tu asa rau acolo.Numai bine iti doresc.
Eu una cred ca motivele insirate aici sunt convingatoare.
adica te duci in frig la baie sa-ti faci nevoile,racesti, notele(ce sa mai zic, presupun ca ai capacitatea anul asta+ sa nu uitam de simulari), mancarea, vecinul ciudat(posibil criminal in serie). deci explica-le motivele astea.macar faptul ca ai note proaste si racesti ar trebui sa-i convinga.