Ca nu ai convins-o inca, probabil nu i-ai aratat ca o iubesti, ca vrei sa fii cu ea pentru ca-ti este draga, ca iti place de ea, de aceea fata este nehotarata.
"a zis ca nu e sigura daca vrea o relatie cu mine, mi-a zis sa ii mai dau timp...ce parere aveti?"
e simplu: n-o interesezi, las-o in pielea ei, e plin de altele
Dar totusi vorbim frumos, plini de afectiune, ma intreaba daca sunt bine, daca am mancat, etc, a zis ca s-a atasat de mine si apreciaza ca nu sunt ca toti ceilalti.
Fițe... Dar tu fă ce vrei.
Pariem că are pe altul in "paralel"?
Buna.E cam nasol cand esti asa indecis in privinta acestor lucruri deoarece risti sa ii ranesti pe ceilalti. Sfatul meu e sa ai grija ca sa nu ti se aprinda calcaiele prea tare.In adolescenta e foarte usor sa se intample asta, toate emotiile fiind potentate de furtuna de hormoni specifica perioadei.
In cazul acesta eu ce ar trebui sa fac?
Nu prea stiu. Depinde de tine daca vrei sa risti si sa continuati in speranta ca isi va schimba parerea, mai ales ca mai sus spui cum s-a atasat etc. Poate fi frumos.Dar daca finalul e altul, trebuie sa infrunti, sa iti asumi sentimentele negative cu capul sus.
Când lucrurile sunt gri și situația e gri.
Tradus din romana in romana,daca un om nu e sigur de ce simte,poate că nu vrea relație și poate că te tine pe hold pentru a nu te rani.
Mai mult de atât,e bine că vorbești frumos cu ea.
Ce mai pot sa îți spun e că iubirea fără suferință nu exista.
Faptul că nu vrei sa fii rănit e normal,însă nu e și ceva ok.
Adică, pentru faptul că te temi sa nu fii rănit,nu te ferește sub nicio forma de suferință.
Ideea în viața nu e sa te ferești de ceva,ci să capeți experiență și să îl dărâmi, ca intr-un joc.
Cu cât avansezi, nivelele anterioare par floare la ureche.
Asa și cu suferința, cu cât te pregătești mai din timp, cu atât vei suferi mai puțin mai târziu.
Sper că te-am luminat
Anonimul35 întreabă:
Anonimul35 întreabă: