| AndreiPopovici6969 a întrebat:

Salutare! Am o nelamurire in legatura cu o fata, am iesit cu ea, vorbim dragut prin mesaje, a zis ca tine la mine, s-a atasat, nu vrea sa fiu ranit, dar a zis ca nu e sigura daca vrea o relatie cu mine, mi-a zis sa ii mai dau timp si sa nu pun presiune, mi-a spus ca ceva ii spune ca vrea o relatie, dar ceva nu, ce parere aveti?

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ca nu ai convins-o inca, probabil nu i-ai aratat ca o iubesti, ca vrei sa fii cu ea pentru ca-ti este draga, ca iti place de ea, de aceea fata este nehotarata.

| Violleta2022 a răspuns:

Atunci invata de la mine, ca-s femeie si stiu de ce au nevoie fetele.

| sierra1 a răspuns:

"a zis ca nu e sigura daca vrea o relatie cu mine, mi-a zis sa ii mai dau timp...ce parere aveti?"

e simplu: n-o interesezi, las-o in pielea ei, e plin de altele

| AndreiPopovici6969 explică (pentru sierra1):

Dar totusi vorbim frumos, plini de afectiune, ma intreaba daca sunt bine, daca am mancat, etc, a zis ca s-a atasat de mine si apreciaza ca nu sunt ca toti ceilalti.

| sierra1 a răspuns (pentru AndreiPopovici6969):

Fițe... Dar tu fă ce vrei.

Pariem că are pe altul in "paralel"?

| dullcat a răspuns:

Buna.E cam nasol cand esti asa indecis in privinta acestor lucruri deoarece risti sa ii ranesti pe ceilalti. Sfatul meu e sa ai grija ca sa nu ti se aprinda calcaiele prea tare.In adolescenta e foarte usor sa se intample asta, toate emotiile fiind potentate de furtuna de hormoni specifica perioadei.

| AndreiPopovici6969 explică (pentru dullcat):

In cazul acesta eu ce ar trebui sa fac?

| dullcat a răspuns (pentru AndreiPopovici6969):

Nu prea stiu.laughing Depinde de tine daca vrei sa risti si sa continuati in speranta ca isi va schimba parerea, mai ales ca mai sus spui cum s-a atasat etc. Poate fi frumos.Dar daca finalul e altul, trebuie sa infrunti, sa iti asumi sentimentele negative cu capul sus.

| Hyperion7 a răspuns:

Când lucrurile sunt gri și situația e gri.
Tradus din romana in romana,daca un om nu e sigur de ce simte,poate că nu vrea relație și poate că te tine pe hold pentru a nu te rani.
Mai mult de atât,e bine că vorbești frumos cu ea.
Ce mai pot sa îți spun e că iubirea fără suferință nu exista.
Faptul că nu vrei sa fii rănit e normal,însă nu e și ceva ok.
Adică, pentru faptul că te temi sa nu fii rănit,nu te ferește sub nicio forma de suferință.
Ideea în viața nu e sa te ferești de ceva,ci să capeți experiență și să îl dărâmi, ca intr-un joc.
Cu cât avansezi, nivelele anterioare par floare la ureche.
Asa și cu suferința, cu cât te pregătești mai din timp, cu atât vei suferi mai puțin mai târziu.
Sper că te-am luminatbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E indecisa.