Cel mai probabil i-a aparut o reclama si s-a enervat.
N-ai gresit cu nimic, dar se pare ca nu ii poti trimite mamei tale linkuri, ca uite cum reactioneaza.
Putina prudenta si din partea ta in ceea ce priveste securitatea cibernetica.
Categoric! Faza e că eu am deschis videoclipul direct din aplicație, deci eram 100% sigură că este în regulă. Și da, oricum are tendința să exagereze... Ea are dreptul să ne vorbească (mie și tatei) cum poftește, să urle din orice și să facă comentarii ironice. În schimb, dacă unul din noi îi vorbește pe un ton "ironic și lipsit de respect" (adică pe scurt, când nu suntem de acord cu ea sau suntem obosiți și nu avem dispoziția necesară unei conversații), e grav! Trebuie să ne punem cenușă în cap și sa ne căim de păcatele noastre, căci ea este martira familiei și singura care o face să funcționeaze... Mda, nu zic că nu o iubesc, doar e mama mea, însă e obositoare rău uneori!
Daca vrei sa stai de vorba cu cineva, exista consilier la scoala. Vezi care e programul.
Probabil nu se pricepe la tehnologie si s-a speriat de la o reclama ceva. Reactia ei a fost exagerata, chiar daca ar fi fost cu adevarat un link periculos, nu i l-ai fi trimis cu intentie deci nu avea motiv sa se supere.
PS: linkul este ok si filmuletul simpatic
Asa e si mama mea adoptiva! efectiv asa se comporta, si eu imi iubesc mama dar de multe ori asa este ea...nu ai ce sa le faci. trebuie sa le acceptam personalitatile, obiceiurile si defectele, nimeni nu e perfect pe lumea asta, oricat de mult am incerca sa fim perfecti.