Nu trebuie sa te dai drept altcineva.Ea ti-a acordat o sansa pentru. ca a vazut ce baiat extraordinar esti. Orice fata se apropie de un baiat bun, de treaba, amuzant si sociabil. Daca te schimbi peste noapte intr-un baiat Emo va avea dubi. Poate va crede ca ai facut-o pentru. ea (ca sa te apropi)si se va simti prost, flatata(dar nu cred)sau va o va lua ca pe o gluma(depinde).O fata aprecieaza un baiat care se poarta natural si nu unul ascuns dupa o masca(la un moment dat va afla cum esti cu adevarat si poate o sa isi schimbe ideea ca esti un baiat sincer si asta nu vrei).Tot progresul pe care l-ai facut cu ea a fost din cauza naturaletii si caracteristicilor de mai sus.Deci nu te pierde cu firea, fii in continuare baiatul caruia i-a dat o sansa sa-l cunoasca si ai rabdare cu ea.Nu o presa sau scormoni.La un moment dat iti va spune ce simte dar daca vezi ca e timida cand vorbiti despre sentimente ii spui tu ce simti.Fii increzator(fetele apreciaza baietii siguri pe ei si care stiu ce vor)! Baietii cred ca daca spun unei fete ca o plac il vor goni, injura sau lua peste picior.In realitate o fata ti-ar spune flatata ca te place sau nu.(numai fetele proaste nu fac asa). Deci fii tu si ai rabdare.Lucrurile vor veni de la sine.Nu trebuie sa fii Emo ca sa ai lucruri in comun cu ea. Vorbeste pe Facebok despre filme, muzica, actori etc. si vei vedea ca va veti intelege mai frumos si NATURAL asa!
P.S. PUPICI!
Nu ai cum sa devii emo pur si simplu. trebuie sa fii asa din natura ta, sa suferi din orice. poti doar sa mimezi asta.
De ce te-ai schimba pentru cineva?
Daca te place, te place as cum esti.
Iar daca nu te place, nu te place. Mai sunt si alte fete in lumea asta.
Lol, nu poti sa te schimbi in emo pur si simplu. am o prietena emo, si fata de mine vede viata altfel, sa fii emo nu inseamna doar sa porti negru si alte chestii mov etc. Trebuie sa gandesti ca ei. Morr, zici ca fac un plan de atac )
Nu, nu, fii sigur ca nu este EMO. Este o fata gotica care iubeste negru si probabil asculta rock. Daca vorbeste cu tine inseamna ca te agreeaza asa cum esti tu. Daca vrei, cel mai bun sfat este sa fii mai discret in general si daca chiar vrei sa fii ca ea, poarta haine mai inchise. Nu sunt in Romania acel tip de emo adevarat, doar panarame de 11-13 ani care vor sa fie la moda.
Ma, eu te inteleg. Dar nu trebuie sa te schimbi. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti faci curaj sa-i spui ca simti o atractie. Te vei simti mai bine. Si daca ea nu simte nimic, nu e un capat de tara! Si voi veti ramane buni prieteni ca pana acum!