Despre ce combinat si atasat vorbesti, odata ce nu a existat intre voi nici macar 1 sarut (asa cum ai declarat chiar tu mai sus)?
Se pare ca toata relatia asta a fost in imaginatia ta si nu vad de ce continui sa-ti creezi suferinta, cand in realitate nu s-a intamplat nimic intre voi, fiindca nici sentimente nu ai prins, asa cum te exprimi tu.
Da-i pace, ca-i doar o simpla cunostinta in acest caz, si nu merita sa te mai gandesti la ceva ce nu a fost intre voi si nici nu va exista in viitor.
Pai nu e problema de fosta relatie, e problema de actuala ca nu pot prinde sentimente, nu sufar dar faza e ca mi-e frica să nu o fac sa sufere pe actuala
"acum 9 ore | Nyo explică (pentru Violleta2022):
Pai nu e problema de fosta relatie, e problema de actuala ca nu pot prinde sentimente, nu sufar dar faza e ca mi-e frica să nu o fac sa sufere pe actuala".
Dragoste cu sila, nu se poate face!
Cauta-ti alta, pentru care sa ai sentimente, nu mai pierde timpul, ca nu cresc sentimentele pe parcurs.
Sau poate asta cu care sunt nu ma poate atrage emotional sau nu are un caracter cu care sa mă atraga?
Oricum nu e vorba de aspectul fizic
Nu are importanta nici fizicul si nici caracterul odata ce tu nu simti nimic pentru ea.
Nu mai incerca sa pierzi timp inutil incercand sa aflii ce area fata aia te nu te atrage, fiindca mintea ta este cea care nu o place si o respinge.
Pana la urma ne-am despărțit am stat sa vorbesc si i-am zis tot!
Mereu se intampla pentru fetele pentru care prind sentimente nu prind ele si e tot acelasi rahat
Buna.Decat sa treaca timpul si sentimentele ei sa devina mai profunde, ca apoi tu sa iti dai seama ca tot nu simti nimic, rezultand intr-o despartire urata, cu inima ei franta, mai bine rupi acum relatia.
Sunt cu ea de 8 zile si mereu mă gandesc sa o las sau să nu o lasma gandesc ca poate e posibil sa prind sentimente pe viitor e faza ca nici nu vreau sa o fac sa sufere in ultimul hal dupa mine,stiu ca tine la mine, ii pasă de mine, imi ofera afectiune, apreciez asta dar din pacate nu stiu de ce nu pot prinde sentimente! oare nu a avut un caracter aparate care sa ma atrag? ca totul stiu ca tine de o chestie psihologică cred poate nu a stiu cum sa ma atraga sau nu stiu, eu nici nu stiu ce se întâmplă cu mine!
Situatia in astfel de cazuri e destul de simpla. Daca tineai la ea vreun pic, nu te gandeai daca sa o lasi sau nu.Iar eu nu am intalnit cazuri cand sentimentele s-au dezvoltat ulterior. Daca sunt, probabil e vorba doar de un atasament mic, nimic serios sau romantic.
Plus, as crede ca tu tineai la cealalta fata deoarece ea se comporta indiferent si nu s-a oferit pe tava, spre deosebire de fata din prezent care iti ofera multa afectiune pe tava.Se tot spune ca baietii alearga dupa ce nu pot avea.Iar cand il au, isi pierd interesul. Poate nu e si cazul tau, dar daca e, reflecta la situatie.Chiar nu are sens sa va chinuiti amandoi degeaba.In adolescenta stii din prima cand placi pe cineva si cand nu.Pur si simplu hormonii isi fac treaba si esti capabil sa simti, sa stii imediat. Daca exista indoieli, atunci te prinzi ce ai de facut.Mai adaug sa faci alegerea corecta, nu sta stai cu ea doar de grija altora, sa arati ca ai si tu pe cineva.Stiu ca si acesta e unul din motivele pentru care multe,, relatii" se formeaza, dar nu e deloc ok.