| Lenex a întrebat:

Salutare . Am o problema in relatia mea de cuplu,de vreo 2-3 luni m`am despartit de prietena mea,dar am continuat sa ne sarutam,sa ne iubim sa zic asa.doar ca in public zicea sa fim amici. De vreo 2 saptamani nici macar nu ne mai sarutam spune ca vrea doar sa fim amici pentru ca eu eram prea gelos. M`am schimbat pentru ea,nu am mai facut crize de gelozie. Iar acum a fost majoratul ei,isi dorea foarte mult un bichon maltez.i l`am cumpar a 2a zi dupa ce si-a spus dorinta. Iar acum imi tot spune ca vrea sa fim amici ,ea vrea sa fie libera. i-am spus cate amintiri aveam etc,momente frumoase ii tot ziceam iar ea zicea,da intreadevar a fost superb si ramanea asa mai trista,iar acum de vreo 4 zile vorbesc indiferent cu ea,iar alalta ieri am zis ma pupa,si o zis eu o pup? si am pupato pe obraz si s-a vazut fericire in ochii ei,si ma pupat si ea. Iar acum nu ne-am vazut de atunci. Oare ce sa fac,eu vreau foarte mult sa ma impac cu ea, ce pot face ? Ajutati`ma va rog !

5 răspunsuri:
| oanard174 a răspuns:

Pai mai incearca sa vb cu ea, pana la urma intreab-o daca te mai iubeste sau nu? si daca mai vrea sa fiti impreuna? asta ar fi cea mai simpla solutie.

| Lenex explică (pentru oanard174):

Am intrebato, ea zice ca nu ma mai iubeste ca inainte..si daca intreb sa fim impreuna zice ca nu. vrea sa fi singura...adica libera.

| oanard174 a răspuns (pentru Lenex):

Atunci las-o in pace, nu o mai presa pentru ca nu faci bine, poate in final isi va da seama ca te iubeste, daca e sa fiti impreuna o sa fiti. daca nu inseamna ca nu sunteti unul pentru celalalt si atat. oricum sper sa se intample ce vrei tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Las-o dracu' de treaba! Bai, tu nu vezi ca esti pe post de Card VISA?
Ea nu respecta sentimentele tale, respecta doar banii cheltuiti pentru ea.
Las-o! Daca n-o lasi acum, sa nu ma injuri mai tarziu.

| Lenex explică (pentru anonim_4396):

Mda, ea spune ca nu e materialista..si nu as prea lasao sad..pentru ca eu o iubesc cel mai mult pe lumea asta. Nu stiu ce sa facsad. Si stai linistit, nu te injur.