| carmina34690643 a întrebat:

Am o problema si chiar nu mai pot sta asa. Unde invat euun barbat destul de important de acolo, daca nu cel mai important imi face avansuri de doi ani. Complimente, priviri adanci, ma tachineaza, se apropie uneori fizic foarte mult de mine iar alteori imi povesteste lucrur despre el. E cu destui ani mai mare decat mine, are familie, dar vad ca nu se lasa in privinta mea. In acest timp m-a facut sa ma indragostesc de el, ma face fericita prezenta lui si o caut cat mai des, iar cand il intalnesc ma rusinez si vorbesc aiurea de la emotii. Oare si-a dat seama? Ce vrea defapt? Anul asta fac 18 ani. Oare asta asteapta ca sa imi spuna ce vrea defapt? Sunt singura fata cu care face asa. Nu ma asteptam sa se intample asta, dar chiar m-am indragostit de el. Il visez chiar si noaptea si ziua cu ochii deschisi.

Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

Ce vrea de la tine? Din pacate nu vrea altceva decat sex! Dar asta stiai si tu devreme ce sti ca are familie...
Pacat ca te-ai indragostit de el pentru ca nu poti avea un viitor sau o relatie normala cu el, sper ca stii asta? Normal ca vede ca te cam pierzi cand esti cu el de aceea a continuat avansurile. Cred ca ar fi timpul sa decizi ce vrei! Toate cele bune!