| Hantov a întrebat:

Salutare!

Am o sora mai mica(diferenta intre noi este de 2 ani), nu prea ne intelegem.Mereu cand iau o nota mai nesatisfacatoare, ea imi spune ca sunt proasta si ca nu o sa ajung nimic in viata.De curand mi-a gasit jurnalul. Orice as face, ea incepe sa-mi dea citate din el.Chiar m-a amenintat de cateva ori ca o sa-i spuna unui coleg ca am sentimente fata de el(a citit in jurnal).

Ei bine, vreau sa va intreb cum mi-as putea imbunatati relatia cu ea? Poate daca devenim prietene o sa inceteze sa ma faca sa ma simt prost.Am incercat deja sa vorbesc cu parintii.Nu a mers.

Multumesc pentru atentia acordata!

Răspuns Câştigător
| Isolde a răspuns:

O cale ar fi sa te prefaci ca nu-ti pasa de ce ceea ce spune, mai ales daca e mai mica, sa-i insufli ca tu esti superioara, tu esti sefa, ai putea sa-i spui niste cuvinte complicate(stiintifice, care poate nu au nici un sens insa ea sa nu stie asta), sa-i explici ca in clasele mai mari este mai greu si cand o sa ajunga ea o sa vada. Dar alta cale, cea cu impacatul, ar fi sigur sa o prinzi la locul unei fapte urate si sa-i promiti ca nu spui nimanui, i-ar oferi ei incredere in tine, sau sa o ajuti la teme(alte chestii), sa barfiti, barfele de obicei apropie persoanele, sa barfiti despre cineva din exterior, avand aceeasi parere si gandind la fel o sa sporeasca increderea intre voi. Parintii nu pot sa rezolve conflicte dintre copii, trebuie sa va protejati una pe alta de certurile lor. Bafta cu surioara! (am si eu una:]])

4 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

E sora ta mai mica, tu esti sora mai mare, deci rezulta ca tu esti mai "jmechera".

| SkyPilot a răspuns:

Fiind surori, voi doua ar trebui sa fiti foarte apropiate una de alta, sa va ajutati si sa va incurajati. Incearca sa o faci sa inteleaga acest lucru.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De obicei o relatie proasta cu fratii mai mici inseamna ca cei mari nu le acorda suficienta atentie. In acest caz recomand sa petreceti mai mult timp impreuna.

| crissTTTinnna a răspuns:

Eu tot sunt sora mai mica si de obicei ii spuneam asa surori mele dar o spuneam in gluma si ne radeam amandoua si nu era cine stie ce. poate si sora ta o spune in gluma invata sa o intelegi sa te razii si tuu si doar tu esti mai mare poti sa o pui la punct fara nici o problema