O cale ar fi sa te prefaci ca nu-ti pasa de ce ceea ce spune, mai ales daca e mai mica, sa-i insufli ca tu esti superioara, tu esti sefa, ai putea sa-i spui niste cuvinte complicate(stiintifice, care poate nu au nici un sens insa ea sa nu stie asta), sa-i explici ca in clasele mai mari este mai greu si cand o sa ajunga ea o sa vada. Dar alta cale, cea cu impacatul, ar fi sigur sa o prinzi la locul unei fapte urate si sa-i promiti ca nu spui nimanui, i-ar oferi ei incredere in tine, sau sa o ajuti la teme(alte chestii), sa barfiti, barfele de obicei apropie persoanele, sa barfiti despre cineva din exterior, avand aceeasi parere si gandind la fel o sa sporeasca increderea intre voi. Parintii nu pot sa rezolve conflicte dintre copii, trebuie sa va protejati una pe alta de certurile lor. Bafta cu surioara! (am si eu una:]])
E sora ta mai mica, tu esti sora mai mare, deci rezulta ca tu esti mai "jmechera".
Fiind surori, voi doua ar trebui sa fiti foarte apropiate una de alta, sa va ajutati si sa va incurajati. Incearca sa o faci sa inteleaga acest lucru.
Eu tot sunt sora mai mica si de obicei ii spuneam asa surori mele dar o spuneam in gluma si ne radeam amandoua si nu era cine stie ce. poate si sora ta o spune in gluma invata sa o intelegi sa te razii si tuu si doar tu esti mai mare poti sa o pui la punct fara nici o problema
Narcis_Nedelcu_1994 întreabă: