| anonimcat567 a întrebat:

Salutare! Am probleme cu căderea parului și sunt în căutarea unui sampon fara sulfați și alte ingrediente toxice precum SLS și altele, vreau sa îmi salvez parul, nici nu vreau sa ma gândesc măcar la implant de par ca simt ca înnebunesc! Am o aplicație care scanează ingredientele șampoanele și spune cât de toxice sunt! Am găsit șamponul,, Alverde Sampon Sensitiv" și aplicația respectiva susține ca este unul dintre cele mai bune șampoane care nu are ingrediente toxice s-o este vegan! Va rog sa îmi spuneți părerea voastră despre acest sampon și va rog sa îmi recomandat șampoane pentru căderea /regenerarea parului fără sulfați! Dau funda! Mulțumesc!

3 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

Nu sunt toxice, daca erau toxice mai erau folosite in atatea sampoane? Si acele ingrediente au rolul de a face spuma si de a curata parul. Ok, cu un sampon care nu face spuma te mai descurci dar cu unul care nu curata parul ce faci? Mai bine nu mai folosesti deloc sampon atunci. Cauta pe net "no poo method" si vezi daca iti merge cu ea.
Daca tu esti predispus la calvitie sau alopecie nu prea ai ce sa faci. Adica sunt anumite tratamente care te pot ajuta dar nu pe termen lung si un anumit sampon sau lipsa unui sampon nu cred ca o sa rezolve ceva

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

De sampon nu stiu, dar Alverde are cosmetice bune pentru sanatate si pentru natura. Folosesc linia de machiaj de la ei, mai ales pudre.
Singura problema a acestor produse "verzi" e ca au o durata de viata mai scurta, deci trebuie folosite cat mai repede. Adica nu cumperi ceva si uiti pe raft.

Sampoane fara sulfati foarte greu vei gasi. Eu n-am gasit!
Ca alternativa, poti incerca sapunul pe baza de ulei de masline, oric cel arabesc (Savon d'Alep), ori unul grecesc cat mai pur.
Mai sunt persoane care fac sapunuri handmade, poti cerceta piata noastra.
Chiar curata bine parul fara sa-l incurce, usuce. Dar trebuie si un balsam dupa.

Produse anticadere:
https://www.farmec.ro/par/anticadere
https://shopfiterman.ro/ingrijire-personala/gama-minoxicapil

| medicveterinarbucuresti a răspuns:

Ia-ti fiole crescina, dar si sampon de la ei.