| Distruspedinauntru a întrebat:

am o fata in clasa si ma inteleg foarte bine cu ea si am inceput sa o plac foarte mult si cred ca e posibil ca si ea sa ma placa, adica ma pupa mai tot timpul la scoala si ma tine in brate. Acum. am alt dilema nu am idee cum ar trebui sa formulez treaba cu "Imi place de tine ", nu stiu cum sa ii spun fara sa sune penibil sau stanjenitor..ma poate ajuta cineva?

5 răspunsuri:
| lBroken69 a răspuns:

Nu trebuie să găseşti nici o formulare.
Ieşi odată cu ea afară, doar voi doi, si îi spui pur şi simplu: "Îmi place de tine "

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti spune ceva de genu. uite am ceva sa ti spun si im este cam greu, mi e frica ca apoi sa nu te pierd sau ceva si. imi place de tine.

| iSwag a răspuns:

"Te iubesc". *Ii bagi limba in gura*. Nu risti, nu castigi.

| Sportfreak a răspuns:

Mereu va suna stanjenitor laughing) Mai ales daca incepe sa rada, sigur va incepe sa rada big grin Explicai ce simti pentru ea... pentru ca YOLO.

| RocKzZ a răspuns:

Ai auzit de vorba aia : YOLO? You Only Live Once. Nu fii totusi prea direct, o sa creada altceva. Iesi pe afara cu ea si pur si simplu ii spui. Daca incepe sa rada ca proasta poti sa o lasi balta sau daca ii ia in brate si ii pupa si pe altii la scoala, nu are rost sa iti faci sperante degeaba. Mergeti undeva doar voi doi, vorbiti, si dupa o iei de mana si ii spui ca iti place de ea, daca zice ca si ei poti s-o pupi. Easy as ***. Mult succes laughing