E clar, e foarte posibiil să te placă dar poate e puțin timid și din cauza asta a plecat. Eu zic să intri în vorbă cu el, să ieșiți la o plimbare etc. astfel veți discuta mai multe chestii și veți afla mai multe unul despre celălalt și cine știe, dacă el spune că te place și simți și tu ceva pentru el, poate rămâneți împreună...Baftă
Probabil din cauza timiditatii s-a comportat asa ciudat. Sau o fi fumat ceva :/ . Ideea e ca mai mult ca sigur are ceva pentru tine. Te place saracutul, dar nu stie sa se comporte. Iti dai seama cat ai putut sa il bulversezi de facea ca un copil mic acolo? Vezi cum evolueaza lucrurile si, eventual, intreaba-l daca e nebun sau daca vrea ceva mai mult de la tine.
Multumesc frumos pentru raspuns, dar nu stiu ce sa zic, sincer. Adica in momentul in care i-am dat de inteles ca facea niste gesturi poate putin aiurea si as fi vrut sa imi spuna de ce le facea, a inceput sa fie badaran(intr-o exprimare eleganta). Nu are sens. Aparent omul nu are idee cum ar trebui sa se comporte.
Cred ca te place. Incearca sa gasesti un context in care sa discuti cu el si vezi cum se poarta. Cred ca la varsta ta iti poti da deja seama din limbajul non-verbal daca te place sau nu.
Cred ca i-a fost frica sa nu faca fata situatiei, asa ca a renuntat in favoarea profului care tot insista sa plece.
ale0409 întreabă: