anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare. Am si eu o nedumerire...care este mai mult o situatie nuprea placuta. Am 18 ani, cls a 12-a happy, si m-am hotarat sa dau la medicina mai departe, ca facultate. Ideea este ca eu 3 ani de liceu nu am pus accent pe biologie si chimie. Ideea este ca imi doresc enorm de mult,sa dau la medicina si sa intru la taxa sau buget oriunde,nu conteaza doar sa iau si mai departe sa termin facultatea. Am spus la inceput ca este o situatie neplacuta, pentru ca nimeni nu este langa mine sa ma ajute, sa ma sustina..sa imi zica ca o sa reusec happy daca am vreo sansa sau nu. Am vb cu ai mei, sa incep meditatiile anul acesta la Biologie si Chimie. Pt cine a mai fost in situatia asta..se poate invata materia intr-un an? Repet..sunt dispus sa invat happy Si daca da, ati putea sa imi dati anumite referate..carti online dupa care sa pot invata..sau chestii de gen. Am reusit sa imi fac rost de grile..doar ca nu inteleg nimic din ele, pentru ca nu cunosc nimic din biologie si chimie. Va rog daca ma puteti ajuta happy

Răspuns Câştigător
| jasmine92 a răspuns:

SE POATE!winking am avut o colega de clasa care cu toate ca era la filologie a intrat la medicina. A inceput sa invete la inceputul anului scolar si a intrat si la buget. Eu zic ca daca vrei cu adevarat se poate, iar cu cartile...cumpara manualele care ti se recomanda la bibliografie pentru examen. Sa ai o seara faina si bafta! happy

1 răspuns:
| CrazyTeenager a răspuns:

Orice e posibil daca vrei, ce ti-am spus suna cam sec, dar daca gasesti motivatia interioara, si aduni persoane in jurul tau care sa te sustina, vei crede..Sunt sportivi de performanta care incep tarziu pe la 18 ani si ajung mai bine decat cei care se antreneaza din copilarie. Daca esti pasionat, fa-o.