9 luni fara sex? Tipu' asta te iubeste, asta e clar, daca aveai chiar si cea mai mica urma de indoiala, iti spun eu ca ar trebui disipata. Acuma 2 luni de planificare normal ca imi pare oarecum hilar si pueril dar banuiesc ca nu suntem cu totii la fel. In mod natural ca dupa o relatie atat de lunga trebuie sa intervina si sexul dar nu te-as putea sfatui sa faci ceva ce nu doresti desi nu inteleg de ce ai ezita. Tot ce pot sa-ti spun cu siguranta e ca tipul asta e a keeper! Daca a asteptat atat de mult, eu zic ca merita un premiu. Categoric. Fericire multa!
Cam asa nu am avut relatii in decursu a 9 luni in curind 10 dar am auzit o prietena de-a mea sa intilnit cu un baiat 2 luni apoi dupa ce au avut relatii el a lasat-o.....si de aia acum am deja ceva timp de cind ma gindesc ce raspuns sa-i dau...
Adevarat...Dar daca 9 luni a indurat (asta trebuie sa fie un record!)inseamna ca tine la tine. Cu adevarat. Gandeste-te ca sunt sanse mult mai mari sa te lase pentru ca nu o faceti decat dupa pentru ca ati facut-o
Hmm...fratemeu mia tot zis sa nu ma grabesc cin legatura cu cestia asta sotia lui ia oferit prima noapte dupa 3 ani de intilnire iti inchipui? mi-a zis ca am sa dovedesc sa o fac si pasta dar acum trebuie sa mai invat deie nu am ce sa fac dar vreau si prietenul meu tot chiar nushtiu cum sa procedez...
Dar fratele tau a fost cu o singura femeie? Saracul.
Nu se intilnea cu una cu care acum au o fetita de 4 anisori da pina sa se casatoreasca isi facea binevoile cu atele