anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare.Am si eu o problema... fetele nu prea ma iau in seama..adica nu sunt eu un fel de "gigolo" dar nu sunt genul de baiat care sa nu aibe grija de el, si de felul in care arata.Nici pe facebook nu imi raspund si vreau sa stiu cauza..Va rog fara raspunsuri la misto.Mersi

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Hey Rony! Imi pare rau sa te anunt dar fetele din ziua de azi nu vor pe cineva care sa le alinte si sa aiba grija de ele, ci pe cineva care sa fie papitoiul lor.
Vor ceva common, obisnuit, deci vor o maimuta din aceea cu bani sau cu corp.
Degeaba ai tu un suflet mare si o inteligenta debordanta atata timp cat acestea raman ascunse in tine.
Arata-le ca esti mai mult decat un tip simpatic.
De asemenea, pe facebook nu exagera ca sa zica lumea ca esti disperat. Chiar le poti ignora pe facebook si sa dai dovezi de apreciere doar in viata reala pana va mai apropiati un pic, atat cat sa va intelegeti.
Nu trebuie sa fii un gigolo ca sa ai prietena. Trebuie doar sa gasesti acea persoana cu care sa te intelegi bine. Nu iti trebuie 100 de Siemens-uri.
http://upload.wikimedia.org/......_phone.jpg
Ci un http://www.lg.com/us/images/cell-phones/c729/gallery/medium02.jpg
Cam asa este si cu fetele. (Poti observa ca nu am pus cel mai bun telefon...)
Nu ai nevoie de 100 de prietene, asa cum nu ai nevoie de un harem personal la liceu. Trebuie sa socializezi un pic mai mult in viata reala cu ele, sa fii mai aproape de ele.
Stim ca este mai usor sa scrii pe facebook dar sentimentele nu pot sa fie redate prin niste simple emoticoane.
Poate ca pe facebook exagerezi in timp ce in viata de zi cu zi nu te comporti asa ca pe calculator. Stim cu totii ca pe calculator toti sunt mari si tari dar trebuie sa infrunti realitatea.
Iti doresc numai bine si succes in ceea ce urmeaza!

-Kata1yn-

3 răspunsuri:
| Rainmaker a răspuns:

Salut rony!
Mintea si sufletul feminin constituie niste enigme pe care multi s-au straduit sa le desluseasca in decursul veacurilor.
Nu trebuie sa apari ca un "gigolo"pentru a deveni un baiat simpatic.Incearca sa socializezi mai mult, creaz-ti un vocabular mai "elevat"(adica mai deosebit), arata-te procupat de interesele lor, fii deosebit de politicos si nu uita ca oricarei femei ii place sa fie tratata ca o doamna.Bafta!

| NarutoFan134 a răspuns:

Nu cred ca este din cauza ta, dar nu toti baietii se pot intelege bine cu fetele. Adica pentru a te intelege bine cu o fata (iti spun din experienta) trebuie sa stii cum sa o abordezi, adica nu stiu, incearca sa nu le mai abordezi online pentru moment, ci fata in fata. Adica nu stiu, daca e o fata anume despre care vorbesti, atunci fa rost de numarul ei si sun-o cu pretextul "Imi poti spune tema la?" sau "Ai idee maine ce ore avem?" chestii de genul asta. Apoi intra in dscutie cu ea, intreab-o ce mai face, prima data. Incearca sa te apropii mai mult de ea. Daca nu vine la scoala sau e bolnava, sun-o si intreab-o ce s-a intamplat, daca e suparata consoleaz-o, dar ai grija sa nu devii prea apropiat de ea, sa ii mai dai si ei niste spatiu. Iti urez succes! laughing

| good2answer a răspuns:

Salut. Problema este ca te straduiesti prea mult. Nu da multe detalii despre tine pe facebook si nu posta prea des. Si mai ales, daca esti cum zici, atunci sigur o sa se bage in seama vreo tipa. Important este sa nu pari disperat. Fetele fug de asa ceva.Bafta dude!