| Misssy a întrebat:

Salutare :*Am si eu o problema Maree Psihic vorbind :*nu mai ai inkreedre in mine miee rusine fricaa sa ma intalnesc cu cinevaa sa nu ma jigneasca amm fost jignitaa dee multe persoane o buna parte din viata meaa. nici relatii nu mai pot avea ma combin cu un baiat si in secunda 2 vreau s ane despartim nj nu am incredere in minee...nu ma simmmtt bine.sau practic cedez prea repede...de multe ori cand ma despart d candva prin msj atat nj c am oh go on

Răspuns Câştigător
| Bubuu a răspuns:

Pai daca tu nu ai incredere in tine,cum ai vrea sa aiba si altii? Fa-te frumoasa,fi mai increzatoare. Daca nu incerci sa iti intalnesti privirile cu nici un baiat,de unde stii ca nu te-ar considera frumoasa? Fiecare persoana,oricum ar fi ea, are jumatatea ei acolo tinuta binewinking. Daca ti-e frica sa te intalnesti cu un baiat ce te place, el cum s-ar simti sa il respingi?! Nu e bine sa fi asa. Succes!:*

2 răspunsuri:
| Sarahh a răspuns:

Paii` ar trebui sa fii altfel. Si de gura lumii` ar trebui sa nu iti pese. Ca ei vorbesc vorbesc si iar vorbesc. Stai linistita. O sa se plictiseasca sa te jigneasca. Dar iti spun din propia parere. Numai te lasa sa fii calcata in picioare :*. Mult succes in Viata >big grin

| Prigatdevisine a răspuns:

Pfff... treci fata peste...
Trebuie sa ai incredere in tine :* gandeste-te ca esti unica ( toti suntem unici in felul nostru).si nu mai permite la toti sa te jicneasca waiting Esti tanara, esti frumoasa, esti isteata... ai toata viata inainte si nu trebuie sa te inchizi in tine si sa fii asa rea cu persoana ta- PENTRU CA NU E BINE- Fii tare :*:* esti speciala :*:* nu uita asta