| justrabbit a întrebat:

am si eu o problema si as dori ajutorul vostru.prietena mea a fost intr-o excursie in alta tara 1 saptamana cu liceul, dupa ce sa intrors a venit schimbata.nu mai este la fel cum era.am vorbit cu ea i-am spus ca ma deranjeaza unele persoane si as vrea sa o lase mai usor macar pentru o vreme. ia din contra. ea mi-a spus ca sunt doar prieteni pe care ia cunoscut acolo. dar eu nu inteleg de ce s-a schimbat asa. poate si din cauza ca ne-am certat. mi-a mai spus ca se simte legata ceea ce nu este adevarat, a avut parte de toata libertatea din lume din partea mea. faza este ca ea vroia libertate in momentul ala iar eu o vroiam langa mine si poate de aceea se intampla ce se intampla.as dori un sfat. va multumesc!

4 răspunsuri:
| Tweetymrrr a răspuns:

Cred că amica ta încearcă să'ţi spună că nu mai aveţi nimic în comun şi că nu se simte bine alături de tine.Ai putea discuta cu ea şi să'i spui tot ce ai pe suflet, inclusiv faptul că ţie ţi se pare schimbată sau să o ignori şi tu o vreme, până când se va plictisii de "noii amici".
Baftă.

| DiaNa357 a răspuns:

Bunahappy
Eu cred ca ar trebui sa vorbitzi amandoua despre prietenia voastra.Sa si spuna fiecare ce o deranjeaza la aceasta prietenie si sa incercatzi sa va rezolvatzi problemele impreuna.
Sper ca te am ajutat:*mult noroc:X

| justrabbit explică:

Faza este ca suntem impreuna de 1 an jumate si suntem un cuplu

| katy_3282 a răspuns:

Deseori se intimpla asta cind nu mai sunt interese comune, priteni comuni! Eu cred ca trebuie sa vorbiti si sa dati toate cartile pe fata! Daca doreshte libertate ofera-i, cred ca peste un timp singura va constientiza ce a pierdut!