Si eu port ochelAri! sI CHIAR IMI P; ACE CUM IMI STA. unora le sta super bine ma refer la baieti altora fft naspa alti sunt qiar sexy cu ochelari
Am o parere fft. buna si daca tu sau cineva o s a trebuiasca sa purtati nu puneti la suflet ce o sa zic alti. daca o sa zic.
Ps: DAca va mai holbati mult la calculatoare o sa purtati si voi ochelri:*
Eu port ochelari ( sunt FATA ) dar nu sunt tratata cu bataie de joc de ceilalti deloc . Mie mi se pare ca baietii care poarta ochelari nu trebuie tratati cu nimic diferit fata de ceilalti. Pentru a te imprieteni cu ei, trebuie sa fie de treaba si sa te intelegi cu ei bine, asta conteaza, felul in care se comporta, nu ochelarii. La urma urmei, toti o sa poarte ochelari candva
Stiu, si eu port ochelari si au mai comentat smecherasii astia, eu nu-i bag in seama si gata trebuie sa ajungi sa cunosti un om si dupa sa-ti dai cu parerea
Mi se par super ok baietii care poarta ochelari. Macar le pasa de vederea lor; is altii care au probleme destul de mari cu ochii si nu poarta ca deh dupa aia o sa comenteze tot prostu'.
Şi eu port ochelari şi sunt fată şi colegi prieteni mă tratează la fel nu trebuie să fii bătaia de joc a nimanui.
Is destul d ok...si mie mi s pare ca aia care poarta ochelari is inteligenti
Baieții cu ochelarii pot fi sexy.deasemenea. âpot fi sexy și cu niște ochelarii de bătrâneii. ex: joe jonas (foto)
http://www.google.ro/......tp?/imgres Microsoft:ro-RO%26tbs%3Disch:1&ei=0YhrTLTjC4OR4gaOm_22AQ
ok.eu plec acum! sper să-mi dai vreo fundiță,
Woodee
Care ar fi problema daca poarta cineva ochelari?
Nu cred ca un baiat daca poarta ochealari are vreun dezavantaj.
Si eu am purtat ochelari :X si nu`mi zicea nmn nimic) ba chiar baietzilor li se parea sexy chestia asta.!:X