| viNtila a întrebat:

Salutare, as avea o intrebare mai pentru fete.
- Ce parere aveti despre baietii care poarta ochelari?!, in zilele de astazi baietii puna in 17-18 ani sunt tratati cu batae de joc(si de fete si de baieti) doar pentru ca poarta ochelari, sor maturiza si fete astea dar voi ce parere aveti despre cei care poarta ochelari?!

Răspuns Câştigător
| alone a răspuns:

St ok! nu tr sa judeci o carte dupa coperti stii cum se spbig grin

11 răspunsuri:
| ionica56 a răspuns:

Si eu port ochelAri! sI CHIAR IMI P; ACE CUM IMI STA. unora le sta super bine ma refer la baieti altora fft naspa alti sunt qiar sexy cu ochelarilove strucksmug

Am o parere fft. buna si daca tu sau cineva o s a trebuiasca sa purtati nu puneti la suflet ce o sa zic alti. daca o sa zic.

Ps: DAca va mai holbati mult la calculatoare o sa purtati si voi ochelrilaughing:*

| xSoaked a răspuns:

Eu port ochelari ( sunt FATA ) dar nu sunt tratata cu bataie de joc de ceilalti deloc straight face. Mie mi se pare ca baietii care poarta ochelari nu trebuie tratati cu nimic diferit fata de ceilalti. Pentru a te imprieteni cu ei, trebuie sa fie de treaba si sa te intelegi cu ei bine, asta conteaza, felul in care se comporta, nu ochelarii. La urma urmei, toti o sa poarte ochelari candva laughing

| v1sE a răspuns:

Stiu, si eu port ochelari si au mai comentat smecherasii astia, eu nu-i bag in seama si gata happy trebuie sa ajungi sa cunosti un om si dupa sa-ti dai cu parerea

| Lolo_3214 a răspuns:

Mi se par super ok baietii care poarta ochelarilaughing. Macar le pasa de vederea lor; is altii care au probleme destul de mari cu ochii si nu poarta ca deh dupa aia o sa comenteze tot prostu'.

| Cătălina_6063 a răspuns:

Şi eu port ochelari şi sunt fată şi colegi prieteni mă tratează la fel nu trebuie să fii bătaia de joc a nimanui.

| danutzyk001 a răspuns:

Is destul d ok...si mie mi s pare ca aia care poarta ochelari is inteligenti tongue

| Woodee a răspuns:

Baieții cu ochelarii pot fi sexy.deasemenea. âpot fi sexy și cu niște ochelarii de bătrâneii. ex: joe jonas (foto)
http://www.google.ro/......tp?/imgres Microsoft:ro-RO%26tbs%3Disch:1&ei=0YhrTLTjC4OR4gaOm_22AQ

ok.eu plec acum! sper să-mi dai vreo fundiță,

Woodee

| SweetCherry a răspuns:

Care ar fi problema daca poarta cineva ochelari?
Nu cred ca un baiat daca poarta ochealari are vreun dezavantaj. happy

| geo_9931 a răspuns:

Mie numi prea plac, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne radem de ei

| den_4336 a răspuns:

Mie mi se pare SUPER dea dreptul!

| ANNA_2327 a răspuns:

Si eu am purtat ochelari :X si nu`mi zicea nmn nimiclaughing) ba chiar baietzilor li se parea sexy chestia asta.laughing!:X