| costy_2995 a întrebat:

Salutare, as dori sa vad pun si eu o intrebare si va rog daca raspundeti faceti- o sincer si detaliat:am aproape 17 ani si sunt clasa a 10a, am primit in urma cu 1 luna un filmulet cu o colega in care intretinea relatii sexuale cu un baiat tot din liceu dar din clasa a 13a(SAM). acest baiat mi-a dat mie filmuletul s vad ce face colega mea si l-a mai dat si altor persoane.eu la randul meu l-am dat si eu mai departe, dar nu in scoala sau in incinta scolii, in timpul liber, si a ajuns intr-un final si in scoala. dintre toate persoanele care au avut filmuletul eu am fost tras l raspundere si am fost sanctionat. s-a facut consiliu si am fost exmatriculat 3 zile in care sa fac alte activitati tot l scoala si mi s-a scazut nota l purtare, dar nu stiu l cat.am fost pedepsit mai aspru decat realizatorii filmului.ESTE CORECT CE AM PATIT? DACA DA CE ACTIVITATI TREBUIE SA FAC IN ALEA 3 ZILE, CE MA PUN PROFII SA FAC? LA CAT MI SE SCADE NOTA LA PURTARE? va rog raspundeti-mi!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pararea mea: nu ar fi trebuit sa fii sanctionat u...sau macar nu numai u. Asta e...nu toata lumea gandeste la feloh go on si in plus, nu u ai facut filmul! Mie mi se pare nedrept!:-l

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Din punctul meu de vedere, te-as fi exmatriculat definitv, fara drept de reinmatriculare in scolile de stat din Romania. Pe tine si pe toti cei care ati pus mana pe film si in loc sa anuntati politia cum ar fi facut orice om normal, ati tacut.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, sigur ca da. Si as fi facut publica situatia. A doua oara nu se mai intampla.
Nu e vorba de copii obisnuiti aici, un copil normal nu ar fi facut niciodata asa ceva. E vorba de niste persoane cu grave probleme de comportament in societate care trebuie incet-incet fie corectate, fie excluse.

| DeiutSa_5223 a răspuns:

Pai.in general.
...la 7laughing
Sh' te pune sa curtszi curtea scoli. toaletelelaughinglaughing
Orkm.Baftha!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baaa. dc sa plateasca el mai mult ca realizatorii? a fost el de vina cu ceva? Ce credeti ca dk il primea alta persoana.nu-l dadea nimanui.nici macar celui mai bun prieten?hee hee)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Peste 200 de copii costy crdstraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Costi ce dracu faci ma rolling on the floor sunt alin asa ai ajuns rolling on the floor

| costy_2995 explică:

Adica ai fi exmatriculat 200 de copii bv esti tarefrustrated for brigaela