| Vider a întrebat:

Salutare. As putea urma alt profil la liceu in afara de mate-info pentru a deveni un software developer? Pentru ca mate-info mi se pare greu din cate am auzit, mai ales ca nu ma am bine cu matematica, dar imi place extrem de mult sa invat sa programez, sau se descopar lucruri noi, stiu ca se poate si fara multe studii, doar sa stie acel director care te angajeaza ca stii si ca poti, numai ca nu stiu ce cale sa imi aleg pentru viitorul meu, ori sa ma pun serios pe invatat, ori sa urmez alt profil?

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

In primul rand, fara matematica nu poti face programare, deci imposibil sa poti ajunge software developer/ programator, fara matematica!

Dar nu-ti fa probleme, se gasesc si joburi unde nu-i nevoie de matematica, mai domestice, evident, dar nu in IR, programare sau dezvolare de programe, alea's doar pentru copii destepti, care invata pe rupte matematica.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca mate info ti se pare greu de ce mai alege meseria asta?
oricum o facultate de profil nu o poti face daca nu stii matematica de nivel M1 care in liceu se face doar la profil de mate info

| sasa1sasa1sasa1 a răspuns:

Daca la mate-info ti se pare greu, cum vrei sa devii software developer?! Nu, nu se poate "fara multe studii". Ori te pui serios pe invatat, ori iti alegi alta meserie.