Sa nu-ti bagi ca nu cred ca asa vei iesi mai mult in evidenta nu-s ce rost are sa-t bagii? cu ce te avantajeaza ac bagi ceva metal in tine? Eo dacas fi tatal tau nu te-as las sa-ti bagi
Nu face asta! Se va infeacta cu siguranta! Nu esti o profesionista si nu vei stii ce sa faci! Te va durea inutil cand poti merge la un salon!
Ciao!
Buna,pai daca ai de gand sa folosesti un ac treci acul putin prin focul de la aragaz si apoi il introduci in spirt sau" orice " contine alcool. Sper sa ti-am fost de ajutor
Buna
Nu ii asculta pe ceilalti, daca tu simti ca vrei asta esti libera si stapana pe hotararea ta.Eu cand mi-am dat am folosit branula gri(noua cumparata de la farmacie este 2 lei una) si un pierce de buza, acum depinde in care buza vrei superioara sau inferioara daca e cea superioara foloseste un pierce cu tija mai mica iar daca e inferioara foloseste unn pierce cu tija mai mare. Pierce`ul sa fie dezinfectat adica il lasi 10-15 minute in spirt.Ai grija cand iti dai gaura buza sa fie perfeect uscata asta o poti face cu un servetel. Dupa ce ti-ai dat pierce`ul din 2 in 2 zile il scoti pentru cateva minute si apesi pe el pentru a iesi de acolo pielea moarta.Pana se vindeca ai mare grija ce te atinge in locul acela.
Succes!:*
nadylovehim întreabă:
anonim_4396 întreabă:
patrizia696 întreabă: