| Baiattt a întrebat:

Salutare.As vrea sa va cer parerea voastra daca ii bine ceea ce fac laughing.
Deci pana acum am fost un baiat timid care se rusina cand vorbea cu fetele si nu prea mergea in excursii petreceri etc si acum vreau sa ma schimb total.
De exemplu ieri m-a cam inervat o fata ca m-o refuzat sa vedem un film impreuna si stii cum sunt timizii pun la suflet chestiile astea.
Si acum eu chiar vreau sa ma schimb sa nu mai fiu timid si eu cred ca am puterea asta sincer deja nu stiu cum dar ma comport parca altcumva cum am facut acum cateva saptamani.
Si dupa refuzul ala cred ca am devenit un pic mai nebun si m-a facut sa insist mai mult pe treaba asta.
Deci in concluzie vreau sa nu mai fiu timidul ala care fuge de fete si petreceri ca nu stiu ce, vreau sa ma distrez sa fiu asa un pic nebunatic sa vb lejer cu fetele si sa nu pun la suflet tot ce zic ele rau sau bine sa fiu de exemplu ca aia din AMERICAN PIE laughing). Sa fiu asa de nebun ca ei.
Deci ce ziceti i-au decizia corecta?
Voi ce parere aveti?

1 răspuns:
| rater1994 a răspuns:

Deci uite cum sta treaba si cu aceasta schimbare.Da iei o decizie aspra adica asa dintr-o data nu vei putea dar sincer deja daca ai astea in cap vei avea toate sansele.Fa-o din inima schimbate dar nu te schimba in sarlatan deala care mai ca esti cu tigara in gura scuze expresia dar acesta este adevarul decat sa fi un om rau care merge in jos sa-si bata joc asa de fete mai bine ramai timid.Dar daca crezi ca reusesti sa ramai "politicos" sa zic asa schimbatehappyAia din American Pie sunt doar Actoritongue nu te lua dupa eilaughing ca te bagi in rahatbig grin.Fi tu insuti fi putin mai cu capu pe umeri.Sincer si eu am fost la fel de timid cand eram putin mai mic.Dar a venit de la sine asa sa incep sa glumesc. Concluzia fi tu Insuti dar cu capul pe umeri nai dc sa-ti fie rusine de fete deoarece mai tare le e lor decat tiewinking.Si daca te vad asa cu capul pe umeri te vad te treba fara fite nust ce... Bafta sincer cu fetelehappy