| Mihaela_Iulia_1997 a întrebat:

Astazi am fost in Kaufland si cand am iesit am fost acuzata ca am sustras un odorizant de masina (5 lei)... gardianul m-a asteptat la iesire si mi-a spus ca tipul de la camera m-a vazut ca am luat asta si ca am plecat cu el, dar la casa nu m-a vazut ca am platit... dar nu am fost pusa sa dau declaratii sau mai stiu eu ce, doar mi-a spus gardianul aceasta "poveste" si mi-a dat drumul sa plec. oare am sa patesc ceva?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nimic! Am pățit și eu asta și ce sa vezi, tot la Kaufland doar că eu am vrut să văd imaginile cum că aș fi furat ceva din magazin și când am cerut asta, m-au lăsat în pace. Nu o să pățești nimic, stai liniștita!

| Mihaela_Iulia_1997 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc! Sper sa nu ma trezesc cu vreo citatie acasa

| Porcusorul a răspuns (pentru Mihaela_Iulia_1997):

Sa te trezesti cu citatie acasa? Din cate inteleg nici nu te-au identificat. Unde sa iti trimita citatie daca habar n-au cine esti si unde stai? Probabil ca se plictisea gardianul si a vrut sa faca pe desteptul.

| Mihaela_Iulia_1997 explică (pentru Porcusorul):

Dar dupa numarul de la masina nu se poate identifica?

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si nu te-a perchezitionat?

| BlackRose03 a răspuns:

Nu cred.Pare mai mult un advertisment, daca nu iti stie adresa sau alte informatii personale n-are cum sa afle locatia ta sa te aresteze.Suma e doar de 5 lei, pentru asta nu poti ajunge la inchisoare, nu-ti fa griji.

| darrio2007 a răspuns (pentru BlackRose03):

La legile noastre nu se stie, referitor la inchisoare. Cand altii fura miliarde si sunt bine mersi liberi. Si o babuta cu 3 legaturi de leustean este luata de pe strada ca fiind cel mai mare terorist. Dar sper sa nu fie cazul ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu le-ai aratat bonul?

| Mihaela_Iulia_1997 explică (pentru anonim_4396):

Nu! Nu mi-a cerut nimic...

| AndCat26 a răspuns:

Nu ai ce sa patesti, stai linistita.

| Alex007xD a răspuns:

Daca esti tiganca si furi de la Kaufland ce sa zic. Ajungi un om "mare" laughing