anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare. Fratilor (si surorilor ), faceti-ma si pe mine sa inteleg o chestie ca eu is mai prost de felul meu. Ce nu este ok la societatea asta bolnava? Ca tot vad TPU, aproape zilnic din pacate, 2 mari categorii de intrebari.
O categorie este pusa de baietii de 20+, aproape 30 de ani care se plang ca sunt singuri sau ca nu au avut niciodata o iubita, desi ei se descriu ca fiind niste persoane foarte ok.
Iar a2-a categorie este pusa de fetele care se tot plang ca au diferite probleme, sunt inselate, agresate, abuzate sau chiar mai rau, batute de iubitii sau de sotii lor.
Si intrebarea mea este. Ce dracu e gresit cu lumea asta? Chiar atat de inconstienti am ajuns in alegerile pe care le facem? Sau chiar asa am ajuns incat sa vrem un suflet bun dar cand il intalnim, il dam la o parte? Eu nu mai inteleg nimic si cand ma gandesc la asta, imi da cu virgula... Daca preferintele a 95% de femei s-ar fi schimbat si voiau deodata bad boys, ok, intelegeam, asta e preferinta lor, nu avem ce sa facem impotriva, dar de ce naiba se plang dupa? Sunt sigur ca si voi ati vazut de multe ori genul asta de baieti si de fete si ceva nu e bine...

Răspuns Câştigător
| Emma30555 a răspuns:

Ce este aici pe TPU nu e lumea in general. De regula aici întra persoane cu probleme, cei ce nu au probleme sunt diferiți de ce găsești tu aici. Lumea de pe TPU este nesimnificativa fata de lumea reala. Nu poți generaliza

61 răspunsuri:
| DepresivulClasei a răspuns:

Te-ai gandit camai pot fi copii care pun la vrajeala intrebari?