anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare baieti si fete, am si eu nevoie de ajutor.Am 17 ani, si pana acum doi ani aveam 132 de kg si nici un prieten, nici iubita.La 15 ani am zis gata,si m-am pus pe slabit, acum am 78 de kg, dar tot nu prea am prieteni si nici iubita.Am incercat sa imi fac, dar degeaba.Ma simt foarte naspa singur,nu stiu ce sa fac,in jurul fetelor ma pierd,eu cred ca arat binisor, am 1.85, 78 kg.Singura mea problema este cu dintii,nu ii am foarte albi, sunt putin galbeni dar nu cred ca din cauza asta nu am eu iubita.Acum nu stiu ce sa fac, nu vreau sa ajung la 20 de ani fara macar sa fi sarutat o fata,chiar nu vreau sa ajung asa.Ce as putea face,chiar am nevoie de ajutor, va multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| sofisis a răspuns:

Eu cred ca percepi tu gresit ideea de prieteni si de iubita.
Prieten adevarat, ala la care te gandesti tu, ai unu, maxim doi in toata viata.
Eu am 2 prietene pe care le cunosc deja de 20 de ani si cu care chiar daca nu ma vad mereu, cand o fac, e ca si cum nu ne-am mai vazut de ieri.
In rest, gasca, cunostinte, amicitii cat cuprinde. Astia sunt ceea ce trebuie oricui pentru distractie. Si tie. Iar la aceasta categorie nu trebuie sa incluzi numai persoane ca tine. Din contra. Trebuie sa fiti cat mai multi, cat mai diferiti.
Iar iubita...de cele mai multe ori lumea, pana ajunge la varsta maritisului, se combina cu oameni total nepotriviti. Face parte din viata si prin asta se formeaza experienta de viata. Eu am avut prieten la un moment dat ca imi placeau ochii lui. Sau ca mi se parea ca e amuzant, sau ca...fel de fel de motive imbecile si superficiale. Si nu imi pare rau pentru nici o experienta din cele traite.
Nu-ti mai fie frica de esec. Nu e cazul sa cauti sa te insori de acum.

2 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

Probabil ca nu fizicul este impedimentul ci comportamentul. Esti genul de om retras? Esti fitos? Esti rautacios? Esti genul mai tocilar care nu sta decat cu nasul in carti in pauze?
Este imposibil avand in vedere ca ai 17 ani, deci esti la liceu, sa nu ai prieteni macar dintre colegii tai. Iubitele, contrar a ceea ce se lauda unii si altii, nu cresc in copaci, nu le aduni de pe marginea drumului. Trebuie sa te fixezi pe una care iti place, sa faci cumva cunostinta cu ea, sa incepi sa vorbesti cu ea din ce in ce mai mult si mai des, sa o faci sa te placa si de acolo se dezvolta o relatie. Nu te poti duce la una pe strada sa o intrebi daca vrea sa fie cu tine si sa te astepti ca raspunde afirmativ.
Fii mai comunicativ, cand esti cu colegii sau vecinii propune activitati de grup, plecari etc. Trebuie sa muncesti ca sa iti faci prieteni, nu sa te astepti ca vine lumea sa te abordeze sau sa te racoleze intr-o gasca.
Hai, pune-te in miscare si incepe socializarea. Se poate.
Iar faza cu kg...e bine pentru sanatatea ta ca le-ai dat jos si sunt convinsa ca iti afectau si personalitatea, dar puteai foarte bine sa iti faci prieteni si asa. Poate o iubita ceva mai greu dar nici asta nu era imposibil.winking Oricum, felicitari. Esti un baiat cu ambitie. O sa te ajute in viata asta.

| anonim_4396 explică (pentru sofisis):

Mersi pentru sfat, nu sunt un baiat fitos sau tocilar, da pe la scoala am multe cunostinte, si nu numai la scoala.Dar prieteni imi este greu sa gasesc pe cineva ca mine.Cred ca o idee buna ar fi sa gasesc cativa amici sa mergem la mare poate, ar fi o modalitate buna sa ne imprietenim, dar nu prea am pe cine.Nu sunt genul care sta cu nasul in carti tot impul, dar nici sa nu imi pese de scoala.Sunt de 7-8 la scoala, nici mai mult nici mai putin.Nu am fost niciodata asa sociabil, pentru ca nu prea am avut cu cine.Mi-ar place sa imi fac cativa prieteni, si o iubita, dar chiar nu am idee unde as putea o fata cu care sa ma inteleg bine, care mi-ar putea fi si iubita si prietena.Sunt ca si venit din jungla happy

| sofisis a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu cred ca percepi tu gresit ideea de prieteni si de iubita.
Prieten adevarat, ala la care te gandesti tu, ai unu, maxim doi in toata viata.
Eu am 2 prietene pe care le cunosc deja de 20 de ani si cu care chiar daca nu ma vad mereu, cand o fac, e ca si cum nu ne-am mai vazut de ieri.
In rest, gasca, cunostinte, amicitii cat cuprinde. Astia sunt ceea ce trebuie oricui pentru distractie. Si tie. Iar la aceasta categorie nu trebuie sa incluzi numai persoane ca tine. Din contra. Trebuie sa fiti cat mai multi, cat mai diferiti.
Iar iubita...de cele mai multe ori lumea, pana ajunge la varsta maritisului, se combina cu oameni total nepotriviti. Face parte din viata si prin asta se formeaza experienta de viata. Eu am avut prieten la un moment dat ca imi placeau ochii lui. Sau ca mi se parea ca e amuzant, sau ca...fel de fel de motive imbecile si superficiale. Si nu imi pare rau pentru nici o experienta din cele traite.
Nu-ti mai fie frica de esec. Nu e cazul sa cauti sa te insori de acum.