De obicei cei care saruta cu ochii inchisi sunt mai romantici. Dar nu e o regula generala. Vei simti daca acest sarut este unul de genul : da, ai buze faine sau sarut buzele iubirii. Unii trateaza sarutul ca ceva banal. Pentru mine e cel mai frumos gest dintre doi indragostiti. Dintr-un sarut iti dai seama de intensitatea sentimentelor celuilalt.
N-are nici o legatura una cu alta. Unii saruta cu ochii inchisi, altii cu ei deschisi, in functie de obisnuinta. Nu are absolut nici o semnificatie
Crezi ca daca ar sta cu ochii holbati ar fi mai sexy?
Serios vorbind, cred ca savureaza mai bine momentul, este o chestie pur individuala.
Inseamna ca acea persoana a vrut sa savureze din plin acel sarut, ca pentru el acel sarut inseamna ceva. Cel putin asa ma vad pe mine.
Inseamna ca mai are de crescut pana devine barbat! ah.nu, nu inseamna asta, dar inseamna ca mai este de "lucrat" pana sa aiba starea de. hmmm. "euforie" pentru a inchide ochii.
Poi ubitha acum depinde de baiat. Uni saruta cu ochii inchisi deoarece simte ceva pentru tine sau pur si simplu din obisnuinta acum depinde de ei.Acum daca un baiat te saruta cu ochii deschisi nu inseamna ca nu te iubeste pur si simplu asa este obiceiul sau dupa parerea mea. Fiecare are obiceiul lui.Sunt fel de fel de exceptii. Cum am mai spus dupa parerea mea fiecare cu obiceiul lui... Dar dupa mine ar fi mai frumos atunci cand aman2 tin ochii inchisi nu stiu dc dar asa mi se pare mai romantic.
Eu stau cu ochii deschisi...
pe toti enerveaza chestia asta.
BTW... mie`mi place
Baiatul sau fata tin ochii inchisi atunci cand saruta, pentru a evita acele emotii puternice, pentru a se "rupe" de realitate pentru a se concentra doar pe placerea pe care sarutul o ofera.
Se zice ca atunci cand saruti cu ochii inchisi ai o senzatie mai placuta...
Amn auzit si eu ca, daca te saruta cu ochii inchisi te iuubeste dar nu stiu sigur daca e adv. posibil!
Uni saruta cu ochii inchisi alti nu asta depinde de fiecare. DA EXISTA SI EXCEPTII
pisikscumpik întreabă: