Eu am cu VENGEANGE(s-au cum s-o numi). Pot sa ti-l dau pentru ca eu nu-l mai folosesc oricum mai am un cont cu LEONOV.
Vand cont darkorbit cu goli care are asa: -12 lf3 restul mp1
- motoare cu 2.000 uridium
-scuturi cu credite
- 7flax si 1 iris
- toate cp-urile
- lansator de rachete cu uridium
- 68.000.000 ex, lvl 14
- 10 bonusuri de reparare
- portile sunt aproape facute
- designuri: crimson, bastion, enforcer
- rachete cu uridium 723, 1000 eco-13
Pret 15 euro pe cartela. Cine vrea sa ma contacteze la Lupulescudaniel. asta e id de mess. sau la Lupulescudaniel@yahoo.com email.
Cel care a zis asta Daca vrei contul meu eu ti-l dau are goliath da nu e destul de bun are5 LF3 da e cad de cat acolo da vreau contul tau.
mil dai mie te rog joc de 2 ani si nu reusesc sa iau goli ma straduiesc foarte mult da am adunat de abia 1.000.654 credite si imi doresc de mult te rog foarte mult
Imi da si mie va roooggg un cont ca in 2 ani de abia am facut 1.975.324 credite si am un bigboy si as vrea foarte mult un goliath am avut vise ca voi reusi in doi ani dar nu cine da pentru cineva va rog dati-mi
Uite mah luci am eu un cont pe Europa Globala 2 dar e mai mic si mai bun pe Anglia 2 daca vrei til dau. Ma contactezi la adresa de mess george_vlad_yo
Salut dau cont la gladiatus lvl 30 cine vrea dati sms pe florin14_florin@yahoo.com
Eu am conturi de vanzare eu zic ca sunt bune.Dau la schimb cont de farmerama lvl 45 pe cont de dark
Vrei un cont de farmerama de 50 pe 2 conturi?
Uite un cod pentru a primi 100.000 uridium: BIG 6785361, trebuie sa trimiti acest cod la 7465. Trebuie sa ai telefonul pe abonament ca sa fie legat la retea si la e-mail, si mai trebuie sa ai grija la spatiul dintre BIG si 6785361. Daca nu pui spatiu nu mai e gratis !
Cine are un cont bunicel si pentru mine, si cine vrea sa ma invete mai multe despre darkorbit add l3thal_bogdan@yahoo.com!
Buna am cont de vanzare dark orbit.Am goliath full elite lv 17 full iris ful fl3 full design ful generatoare power uridium ful generatoare scut uridium CONTACTATI-MA LA ADRESA :andrew_to99@yahoo.com
Bobytza întreabă: