Prima zi stai in jur de 1 ora 2. a 2a zi 3-4ore si asa mai departe ca sa nu iti faci probleme cu pielea...si sa folosesti un ulei de corp bun cauta un reprezentant la avon si ia. ti uleiul de soare e foarte bun il am eu:*:X fundissa? te pupa dianne:X
Pai sigur eu nu stiu, dar ieri am fost plaja si nu am stat mult pe sezlong max 20 min, in rest am stat numai in apa si m`a prins soarele destul de rau mentionez ca am fost de la ora 9 dim pana 3
deci orele diminetii zic eu ca sunt indicate asta daca vrei sa te prajesti ca mine
funda/
Orele cele mai indicate ar fi 9-12...si 16-19, 20...indicat este sa stai cateva ore nu exagerat, sa ai multe lichide sa bei si ar fi si mai bine daca mai faci o baie mai stai putin la soare.Numai bine
Nu este indicat sa stai intre orele 12-15 dupa masa. poti sa stai o tura de la 7-8 si pana la 12, iar alta tura de la 15 la 18-19.
Este bine sa se evite orele amiezii. Indicate pentru bronzat si relaxat la soare sint orele de dimineata, pina in 9-10, si de seara, dupa orele 17-18. Acestea asigura un bronzat uniform si sanatos. Este bine sa se poarte sepci, palarii, ochelari de soare sau umbrele. Altfel, pot aparea insolatii, cefalee sau senzatii de voma. Sa nu uitam ca cei "cu inima slaba" trebuie sa se fereasca mai tot timpul de soare si de caldura.
Programul de pregatire a pielii pentru plaja:
Epilare:
- Se face cu 2 zile inainte de expunerea la soare;
- Se folosesc solutii dupa epilare pe baza de aloe, musetel si eucalipt pentru calmarea pielii si prevenirea iritatilor;
- este recomandata epilarea in salon deoarece produsele de calmare a pielii si de prevenire a iritatilor dau mai bune rezultate decat cele din comert.
Hidratarea corpului:
- Pentru a te asigura ca pielea ta va fi in siguranta la expunerea la soare, ai nevoie de un program de hidratare intens,
- este indicat sa incepi programul de pregatire inainte cu 2 saptamani dar daca te-ai "trezit" mai tarziu, in ultima saptamana trebuie sa-i asiguri pielii tale "hrana" de care are nevoie pentru a putea face fata "secetei" de pe plaja;
- in ultima saptamana inainte de plecare pe "taramul soarelui" trebuie sa faci 2 impachetari pentru hidratare puternica;
- cele mai indicate impachetari de hidratare a corpului sunt cele pe baza de struguri, vin si alge;
- nu se folosesc niciodata peelinguri sau exfolieri de niciun fel pe parcursul acestui program de pregatire si nici pe timpul expunerii la soarele puternic de la mare;
- in cazul in care pielea ta este foarte alba, sunt indicate cateva sedinte la solar pentru a preveni arsurile solare. Plus de aceasta vei arata mult mai bine, vei avea si un bronz uniform si vei putea uita de arsuri, bucurandu-te de soare;
- sedintele de solar trebuie sa fie minim 3 inainte de expunerea la soare;
- daca nu ai timp sa mergi la un salon de infrumusetare iti poti face si tu acasa un tip de impachetari de hidratare intensa, folosind creme hidratante si folie alimentara. 30 de minute este timpul in care pielea absoarbe crema si este indicat ca 2 ore dupa sa o lasi sa respire, excluzand dusul;
- zilnic aplici un lapte puternic hidratant, recomandat fiind cel pe baza de struguri, care este un tratament puternic antiimbatranire si antioxidant.
Pai am auzit ca la orele 11-15 soarele este cel mai nociv, adica razele lui au efecte foarte puternice si cancerigene, nu sta prea mult la plaja, adica nu adormii sau altceva, mai misca-te.mai intra in apa, asa pe perioade de timp nu ai ce sa patesti
Buna:*
pai`... de dimineata de la 8-11
apoii mergi sa te odihnesti undevaa`pentru ca vor venii orele de "foC"
apoi vei putea revenii pe la ora 17:00 pana la vreo 20:00
Eu asa fac
FUNDA?