Eu cred ca cel mai potrivit cadou ar fi o cina romantica. Poti incerca sa-i pregatesti mancarea ei preferata cu manutele tale (o sa aprecieze enorm), sa-i pui in camera (in care vei organiza totul) biletele, eventuale petale de trandafiri si ar fi frumos sa-i dai si un inelus la sfarsit :-D Eu cred ca asta este o surpriza frumoasa :-D succes
Sunt de acord cu tine, asta ti-as recomanda si eu care sunt fata. si dupa cina pregateste un film romantic(daca ii plac filmele romantice) si creaza o atmosfera cat mai frumoasa(multe perne pe pat, lumanari, perdele trase, si filmul sa fie pregatit de dinainte). poti, eventual inainte sa o duci la manichiura si de craciun o petrecere surpriza.
alta idee, daca sta la parintii ei, vorbeste cu ei sa te lase sa ii decorezi camera cand nu e ea acasa, nu stiu trimite-o o saptamana intr-o excursie cu familia ei, vezi tu) si ii faci camera frumoasa, ii pui tablouri ii faci decoratiuni(gasesti pe youtube tutorialuri) si asta cred ca i-ar placea mult(mie cel putin mi-ar placea )
poti sa ii scrii o poezie sau o poveste despre voi gen : a fost o data o printesa frumoasa si desteapta si intelegatoare si etc pe nume -cum o cheama- si un print din alt taram s-a indragostit de ea si el facea tot posibilul sa o castige si pana la urma sunt impreuna si blabla...
sau, alta idee de poveste: o descrii pe ea ca fiind zeita calitatilor si tu esti un om de rand si vezi tu ce scrii succes