| Sandor12921 a întrebat:

Salutare, cred ca știți cu toții sentimentul ala când va simțiți foarte bine, sunteți bucuroși, iar când discutați cu cineva energia pe care o aveți se duce din cauza ca persoana cu care discuți e foarte fără energie, neinteresată de nimic din ce exista pe lumea asta și te face sa te simți și pe tine nasol... cam in aceeași situație sunt mereu când vin pe acasa, unde mai e și fratele meu, mereu are o stare, nu știu, nu supărat, dar arogant cumva, nici un zâmbet, nimic, răspunsuri date aiurea iar după câteva minute de stat cu el ma simt ca dracu, eu mai mereu sunt plin de energie și nu îmi place senzația aia de slăbiciune, dar când se întâmpla lucruri de genu, mi se pare cam aiurea și nu îmi pică bine. Voi ce faceți in siutatii de genu?

2 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Îl las în pace.

| siriusblack98 a răspuns:

Realizezi ca nu toti suntem la fel sau ca nu toti intampinam aceleasi dificultati si/sau bucurii in viata asta ca sa avem aceeasi dispozitie (buna/rea),corect?! Eu de exemplu sunt foarte serios in viata de zi cu zi, pentru unii par si putin arogant, nu vorbesc mult, nu glumesc cu oricine si nu bag in seama pe oricine iar oamenii plini de energie care vorbesc ca niste mori stricate ma obosesc la maxim, parca ma seaca de energie. Poate fratele tau este la fel iar pentru el tu esti ce-l care il ''consuma''.Ai pus problema si asa? Sau doar punctul tau de vedere este relevant pentru toata lumea?