anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare!
Cum fac ca o persoana sa ma placa? Nu vreau sa ma placa ca si iubit(deci sa nu credeti ca am o relatie cu cineva si ca vreau sa o cuceresc). Deci cum fac ca o pers. sa ma placa? : sa imi zambeasca, sa ma bage in seama mai mult.
Si as vrea sa-mi da-ti inca un sfat :
Este o pers. care este mai mare decat mine cu 5 sau 4 ani, si vreau sa vorbesc mai mult cu ea(nu ca iubit, ci asa prieteneste).

Si eu vreau ca voi sa-mi dati niste sfaturi(v-am scris mai sus numai ca le zic iar mai pe scurt) : Sfatul 1 :Cum fac o pers. sa ma placa (nu ca iubit, ci prieteneste).
Sfatul 2 : Cum fac sa vorbesc mai mult cu acea pers.(nu ca iubit ci prieteneste).

P. S : nu am nr. de telefon a acelei pers.(deci sa nu incercati sa ziceti ca sa osun sau ceva de genu).

Răspuns Câştigător
| alexaaa a răspuns:

Pai, incearca sa fii mai simpatic cu acele pers, sa le saluti de fiecare data, sa vb despre lucrurile pe care leaveti in comunwinking. nu e greu sa devii amicul/prietenulunei pers.trebuie doarsa ii arati ca ai niste lucruri in comun cu ele(pers)si vor vedea ca in unele privinte ganditi la felwinkingtrebuie doar sa lasi acele pers sa te cunoasca mai bine...si tu pe elewinking

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spune-i salut cf cand ai ceva roag-o si pe ea

| FuckYouRomania a răspuns:

Sssss