| Lazar_Alexandra_1995_xlNc a întrebat:

Cum imi dau seama daca un baiat ma place? Fundabig grin

Răspuns Câştigător
| LifeIsColour a răspuns:

Buna,cred ca asta a devenit cea mai frecventa intrebare pusa pe TPU.Nu este chiar atat de greu sa iti dai seama cand cineva te place,in primul rand,vrea sa stea foarte mult in preajma ta,dar depinde si de baiat,de obicei,baietii care nu vor sa para timizi dar de fapt sunt,chiar peste masura,sau care nu isi exprima prea usor sentimentele,nu iti vor spune prea curand daca te plac. Daca si baiatul care presupui tu ca te place are o astfel de personalitate,eu zic sa te pregatesti sa faci tu primul pashappy.Un alt fel de comportament prin care iti demonstreaza ca te place este sa para de neinvins in fata ta,de exemplu daca se ia la bataie cu un coleg iar tu esti langa ei,urmarindu-i,va face tot posibilul sa castige bataiahappy.Si privitul insistent este tot un indiciu,daca te priveste insistent,nu isi ma ia ochii de la tine,intra in vorba cu tine fara sa il intrebi de vorba,iti face complimente si te tachineaza in acelasi timp,cu siguranta de place,sau macar,isi doreste sa te tina aproape ca pe cea mai buna prietena. Daca si tie iti place de el,eu zic sa ii raspunzi in acelasi fel,asta insemnand sa il privesti si tu insistent,sa il tachinezi, sa vorbesti cat mai mult cu el etc, insa ai mare grija, nu care cumva sa fie genul care face chestia asta cu toate fetelehappy.Mie mi s-a intamplat lucrul asta, deci ti-o spun din proprie experienta.Sau ca el sa faca tot ce am enumerat mai sus,tu sa consideri ca te place cand el,de fapt, vrea sa se inteleaga cat mai bine cu tine, iti poti da seama de acest lucru urmarindu-l indeaproape, vezi cum se comporta cu celelalte fete, daca cu tine petrece mai mult sau mai putin timp decat cu ele etc.Trebuie doar sa iti folosesti putin...intuitiahappySper ca te-am ajutat si bafta la "agatat"happy!

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

El trebuie sa se uite adanc in ochii tai, atunci tu vei intelege ca el te place.