| nicocage420 a întrebat:

Salutare.
Cum pot sa am bag in seama cu o tipa? In fiiecare zi intalnesc o fata deosebit de frumoasa. Blonda, cu ochii albastrii mai ceva ca marea. Mereu cand o vad ma simt ciudat si ma cuprinde o stare de bine. Pare o fire draguta, dar imi e mult prea rusine sa vorbesc cu ea. Lumea zice sa am incredere in mine, dar nu pot cand stiu ca este way out of my league. Nu stiu ce ar interesa o in cineva ca mine. Ma consider o fata decenta la aspect, dar ea este de un milion de ori mai frumoasa. Nu e nimic interesant la mine. Imi place sa desenez si sa joc osu toata ziua. Nu vad ce ar face o sa se simta interesata de mine si de ce nu ar umbla cu un bombardier ca toti nenorocitii din orasu asta vai de mama lui. Sa vad o fata asa este o minune intr-un oras mic, uitat de lume. Cand am vazut o m-am simtit lipsita de griji si probleme. Rog seriozitate...

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Deci sunteti fete amandoua...
Complicat un pic, mai ales daca fata aia nu este in clasa cu tine si nu aveti vreo materie in comun.
Zambeste-i si apropie-te de ea, intreband-o daca ii place scoala si ce profesori sunt mai buni la ea la clasa, ori cum este profilul ei samd.

| VoidEternal a răspuns:

Ce vrei de fapt? Să te împrietenești cu ea? Să fie partenera ta?

| ElaIliesi a răspuns:

Îți înțeleg sentimentele, dar este important să îți schimbi perspectiva. Frumusețea este subiectivă și ce ar putea fi interesant pentru unii poate fi diferit pentru alții. Este important să îți accepți personalitatea și interesele tale, indiferent dacă le consideri "interesante" sau nu.

Dacă dorești să începi o conversație cu această persoană, poți începe cu un compliment despre ceva ce observi, cum ar fi vremea sau un accesoriu interesant pe care îl poartă. De asemenea, poți găsi un subiect comun de discuție, cum ar fi un hobby sau un eveniment local.

Este important să fii tu însuți și să nu încerci să te schimbi pentru a fi mai acceptat sau apreciat. Poți avea o relație cu această persoană, fie că este doar o prietenie sau poate chiar mai mult, dacă îi accepți personalitatea și interesele. Nu există nicio garanție că această persoană va fi interesată de tine, dar nu ai nimic de pierdut încercând să inițiezi o conversație cu ea.

Și, mai ales, nu te subestima! Nu poți ști ce gândește această persoană despre tine și nici ce îi place sau nu. A fi încrezător și pozitiv poate face o mare diferență în abordarea ta și poate atrage persoane pozitive și plăcute în jurul tău.