| AndreiPop2889 a întrebat:

Salutare.Cum trebuie sa procedez ca sa nu mai fiu asa timid cand vine vorba sa ii spun unei fete ca o plac? De obicei la petreceri mi se pare greu sa dansez pentru ca nu stiu cine stie ce miscari, si parca ma vad dansand in acelasi fel 2 ore happy.Astea sunt cele doua probleme ale mele: cum sa nu mai fiu timid si cum sa stiu si eu sa dansez sa nu ma fac de ras(eu cred ca daca cineva danseaza bine automat fetele din jur il plac mai mult decat pe unul care nu stie sa danseze). Asadar... Ajutor,

4 răspunsuri:
| MskDesign a răspuns:

laughing
Nu te supara ca imi vine sa rad, cred ca nu sunt singurul.Imi aduci aminte de adolescenta! Cat a fost de frumoasa!
Cum aici este vorba despre tine si nicidecum de mine, sa trecem la subiect.
Cand ne explodeaza sentimentele pentru persoana placuta devenim orbi, surzi, ne blocam si nu o vedem decat pe ea in fata ochilor.Aceste sentimente provin de la adolescenta noastra si de la iubirea cea mai sincera de care omul este capabil.Fii tu insuti si inzestreaza-te cu ceva mai mult curaj si intr-un final vei descoperi fericirea.Despre dans ce iti pot spune, se invata, Exerseaza impreuna cu persoana placuta.Intr-o incapere unde sunteti doar voi si un computer/laptop cu internet.

| irinuk28 a răspuns:

straight face așa arată fața mea, în momentul acesta, cand ți-am citit întrebarea.
În primul rand, ce-i cu atata timiditate?! Imaginează-ți că viața ta ar depinde de faptul că trebuie să-i spui unei fete că o placi (în cazul de față).Ei bine, o să mori datorită faptului că nu ai amaratu' curaj de a-i spune că o placi?
Nu prea cred.Nimeni nu poate să-ți spună cum să scapi de timiditate, LOL.Trebuie să te gandești că timiditatea nu este de viitor.Las-o în urmă.
Și dansul oh go on, serios.Nimeni nu se naște dansator, lasă-te purtat de ritmul melodiilor.

| Georgemy2 a răspuns:

Frate, tu vrei sa-ti faci o prietena in club? Mai degraba ramai singur decat sa fi cu o piti din cluburi. Ce lagatura are dansul cu cat de mult de plac fetele? Da, daca esti vreo pasare si faci dansul imperecherii are sens, dar daca nu laughing Sa-i poti spune unei fete ca o placi mai intai trebuie sa fiti prieteni buni si de incredere, dupa apar sentimentele...

| SebastianBoanca a răspuns:

E adevarat ca un om care iubeste dansul ca si mine atrage atentia. Eu am 19 ani si la vreo 14 ani imi era rusine sa dansez si nu am dansat nici la banchetul de a 8-a. Oricum acum iubesc dansul. Iti zic eu cum sa te destinzi. Stai in camera ta, pune cateva melodii ce iti plac, si danseaza ca un nebun. Daca simti ca faci aceleasi miscari danseaza cu ochii inchisi, o sa fie mai usor sa faci miscari noi, nu stiu de ce dar asa e. Si dupa ce mergi la petrecere si faci asta vreo 20-30 de minute o sa poti vorbi ci orice fata. Succes si o zi frumoasa! happy