| tara9999999 a întrebat:

Daca aveti rabdare, timp si seriozitate va rog sa imi raspundeti la intrebare.
Nici nu stiu cum sa incep... Sora mea are o prietena buna. Bunica prietenei e cam... nebuna! Fata aceasta are parintii plecati in Germania si trebuie sa stea cu bunica.
I-a pus in cap ca trebuie sa spuna orice face! Chiar orice! Cand mananca covrigi afara, o bate, pentru ca ii spune(de exemplu)! Sora mea ii spune sa nu mai spune orice bunicii sale, dar nu poate sa ii scoate! Mie mi-e mila de prietena surori mele si chiar as vrea sa fac ceva in privinta asta! Vreun psiholog sa faca ceva? \P. S.-Nu inventez cum zic altii...\

6 răspunsuri:
| SeNyS a răspuns:

Asta e problema cu parintii care pleaca in strainatate, isi lasa copii pe mainile oricui, bunica e batrana, poate un pic tzicnita, si nu mai e in staresa ii educe copilul, ei(parinti)cel putin unul sa stea alaturi de ea.In fine cu bunica se poate rezolva daca vb cu parintii la te si sa-i spuna treaba, sau sa vb chiar voi prietenii. Ori protectia minorilor.alta solutie...straight face. Bafta

| deel a răspuns:

Pai nu prea am inteles bine dar e clar ca e o problema serioasa

nu sunt cea mai in masura sa iti dau sfaturi caci am doar 14 ani, insa cred ca mai bine ati vorbi cu bunica si eventual cu parinti
si pe urma chiar si cu un psiholog, insa nu am inteles pentru cine psiholog( pentru fetita sau pentru bunica?)

sper ca te-am ajutat si succeshappykiss

| malinutza a răspuns:

Daca prietena suruorii tale este la o scoala destul de tare, ar trebui sa aiba psiholog. Sa se duca la psihologul scolii.
Alta varianta nu mai stiu. Scuze si mult noroc

| JustArmy a răspuns:

Si eu am trecut printr-o situatie foarte asemanatoare. daca vrea sa-i fie bine trebuie sa vorbeasca cu parintii despre situatia ei. si nu cred ca ar mai trebui sa mai vorbeasca chiar orice cu bunika ei, doar lucruri de suprafata. daca nu mai vrea certuri cu ea, eu cared ca se poate abtine. dar sa nu faca prostia sa se inkhida in ea. eu am facut-o si am avut de suferit ani intregi, si aveam doar 6 ani. e bine ca are o prietena buna pentru ca are pe kineva aproape. bafta.

| tara9999999 explică:

Eu zic pentru fetita psiholog ca bunica... nu cred ca poti sa o mai schimbi

| tara9999999 explică:

Mah! voi nu ati inteles-- fata nu poate sa se abtina! poti sa ii spui oricat de mult dar bunicuta aia i-a bagat fix in cap sa ii spuna orice