| markusisred a întrebat:

Salutare,dacă fata pe care o plac extrem de mult m-a refuzat spunându-mi ca are iubit și ea e in aceeași clasa cu mine sa o mai bag vreodată in seama sau sa o ignor pentru tot restul liceului?

8 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ignor. Așa te protejezi.

| Mosotti a răspuns:

Si daca te-a refuzat ca iubit ce? Fi coleg mai departe si discuta cu ea ca orice om daca e cazul si contextul.
Doar nu bagam un om in seama daca ne vrea de iubiti sau nu.

| dullcat a răspuns:

Buna.Ar fi nepoliticos sa o ignori pentru tot restul liceului, in sensul in care daca aveti vreun proiect sau ceva de facut in clasa, nu e ok sa nu comunicati.Dar in rest in pauze iti vezi de treaba, keep it cool, asa cum faci si fata de alte colege pentru care nu simti nimic.

| Hyperion7 a răspuns:

Pur și simplu te porți normal cu ea, ca și când nu ai fi cunoscut-o.
Numai că nu îi mai permiți anumite chestii și cam asta e

| StoicAnalysis a răspuns:

Sa o ignori? De ce? Comporta-te normal ca si pana acum cu ea. Daca are iubit nu inseamna ca ar trebui sa porti dusmanie pe ea laughing.

| sammie a răspuns:

Puteti ramane prieteni daca crezi ca merita, nu inseamna ca nu trebuie sa mai vorbesti cu ea sau sa ti-o faci dusmana.

Răspuns utilizator avertizat
| AdrianFoanga a răspuns:

Daca fata are iubit e normal sa-i fie fidela. De ce sa intri tu cu bocancii? Cand aveam 30 de ani mie imi placea Sofia Loren numai ca ea era casatorita. Nu m-am suparat pe ea.