anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

SAlutare! Daca mi-am ras cu lama tot parul pubian, mi-au iesit niste bubite mici asemanatoare cu cosuri am stors cateva ce sa fac? E bine? De la ce au aparaut! Mentionez ca am 13 ani!

Răspuns Câştigător
| BubuLina999 a răspuns:

Pai cred ca e vorba de o iritatie. eu zic sa nu iti mai epilezi parul pubian cu lama, mai ales ca apar acele bubite naspa.si nu ti le mai stoarce, stiu ca par ca niste cosuri dar e mai bine sa le lasi asa ca sigur vor trece de la sine.

8 răspunsuri:
| RoxAnana a răspuns:

Cred ca millyemy nu stie despre ce cosuri vb. u spui ca iti apar in zona inghinala si ea spune spala-te pe fatalaughing lol in privinta cosurilor din zona aceea si mie mi se intampla dar da-ti cu o pudra.nu mai stiu cum se numeste si fa bine si nu le stoarce baftawinking

| Millyemy a răspuns:

Pai cosurile apar din tot felul de motive, si nu ai facut deloc bine storcandu-le, se infecteaza.Mai bine du-te la farmacie si cumpara zynerit(e pentru cosuri)sau spala-te pe fata cat mai des, si cand te machiezi ai grija sa nu dormi machiata pentru ca machiajul astupa porii si vei avea cosuri.Si sunt multe remedii pentru acnee, cauta pe internet.

| onur a răspuns:

Baiete de la 13 ani dai cu 'bigu'. nu cred ca iti trebuia tie de la varsta asta asa ceva...cand te vei trezii peste cativa ani cu ''tufa'' acolo si nu vei stii ce sa faci cu ea. o sa apuci sa te razi pana pe burta laughing Incearca altfel (tundel) cu o masinarie sau chiar cu o foarfeca...asta sigur nu te va mai iritawinking bafta!

| Bebe_9173 a răspuns:

Printesa mea. E o iritatie:*:* Nu te speria.Va disparea in cateva zile.Nu le mai stoarce.Nu e bine deloc!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Au aparut daca ai smuls firele de par cand ai vrut sa le tai, vor trece de la sine. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

NU TE RAZI LA 13 ANI! punct nu ai dc sigur aveai 3 fire si un fir si gata ...RAZI! NU! in primul rand ma gandesc ca tu ai luat cu lama... ala se tunde cu foarfeca sau cu masina de tuns (adica sa mai ramana fire vizibile dar nu bosket ) CEL MAI INDICAT CU FOARFECA SAU MASINA DE TUNS, NU BICU'!

| extream a răspuns:

Mentionez ca sunt baiat big grin!

| Bya_2509 a răspuns:

E din cauza ca te`ai iritat.iti vor trece dupa cateva zile.si nu le mai stoarce...