anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare!
De mult timp imi place sa cant. Stiu aproape orice melodie si cant in fiecare zi atunci cand ascult muzica. Peoblema e ca nu am voce. M-am inregistrat si am ascultat (oribil). Familia nu pare sa aprecieze deloc felul in care cant.
Cântatul mi se pare unul dintre cele mai frumoase lucruri din lume(pe langa râs) si as vrea sa ma pricep.
Stiti cumva moduri prin care sa imi imbunatatesc vocea? Sa o fac sa sune mai bine?
Apropo, am 16 ani, daca conteaza cumva.
Multumesc ????

Răspuns Câştigător
| devilshelp a răspuns:

Cauta pe Youtube exercitii de incalzirea vocii si fa-le mereu inainte sa canti. Sunt destule clipuri care te invata ce sa faci ca sa ti se imbunatateasca vocea, dar trebuie sa ai rabdare si perseverenta pentru ca lucrurile astea se intampla in ani, nu peste noapte

1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca nu ai educatie muzicala si nu ai habar de note, nu ai sanse sa-ti imbunatatesti nimic.
Dar cu vointa, poti invata, daca mergi la un centru muzical (scoala populara de arta si muzica), sa fii testat si sa ti se spuna clar, daca este ceva de facut in cazul tau.
Adica daca ai o sansa ca prin munca multa, sa-ti cizelezi vocea si sa poti canta vreodata.