| MercedesLambre a întrebat:

Salutare. De Revelion am fost acasa la o prietena si l-am luat si pe iubibtul meu.Ea a dat o petrecere cu toata gasca. Ea s-a dus in camera ei sa se schimbe si iubitul meu a zis ca se duce la baie. Eu m-am dus la ea om camera si de fapt iubitul meu s-a culcat cu prietena mea. Spuneti-mi ce sa fac. crying(((((((

Răspuns Câştigător
| LaLaura a răspuns:

Simplu. Sa te desparti de el, ce vrei mai mult sa faci?
Se vede ca omul nu te iubea odata ce te-a inselat si la o petrece unde era prezent cu tine, in loc ca el sa stea cu tine a preferat sa isi faca de cap cu alta fata.
Nu se merita sa plangi sa sa iti faci rau pentru niste persoane superficiale si imature. Stai linistit ca o sa gasesti un baiat care o sa fie doar cu tine, doar pentru tine sa ii bata inima lui, si atunci o sa vezi ca aia este iubirea adevarata.

| MercedesLambre explică (pentru LaLaura):

Mersi mult pentru sfat

| LaLaura a răspuns (pentru MercedesLambre):

Nu ai pentru ce. Capul sus si sa inchei relatia cu demnitate si cu maturitate, nu te injosi, te asigur ca nu se merita sa te injosesti.
Mai bine singura, decat sa fi intr-o relatie si sa te simti singura dar si inselata.

6 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Deci amandoi sunt niste prapaditi. Ala nu e iubit, e caine in calduri, si asa-zisa ta "prietena" e... o catea... Ca altcumva nu ai cum sa ii zici.
Asa ca da-i mosului incolo, ca nu merita nici sa te uiti la ei. Cauta-ti un tip ca lumea, si de data asta invata din experienta cu idiotul asta, sa nu alegi tot un specimen de om, ci unul mai ok.

| mihai69 a răspuns:

Ai fi putut să intri și tu acolo cu ei în pat. Ar fi avut de câștigat toată lumea!
Așa - tu nu mai ai nici „iubit", nici „prietenă"...

| Doub a răspuns:

Nimic. Data viitoare ai si tu grija pe cine numesti "iubit", respectiv "prietena".

| ywar a răspuns:

Bai, eu cred ca va uitati la d'alea de adulti. happy
Eu daca as fi fost in locul tau, intram peste ei si faceam in 3 si mai puneam si pe cineva sa filmeze asta. Fii ma serioasa...