Nici o pastila din lume nu te poate ajuta, pentru ca nu acorzi atentia necesara si nu te focusezi sa intelegi logic ce se preda, ca sa poti retine.
Lenea si plictiseala te-au acaparat si pana nu vei intelege ca-i vremea sa te trezesti la realitate si sa te apuci serios de invatat, nu vei putea invata nimic, indiferent cate pastile de memorare vei lua.
Vointa si ambitia sunt singurele care te pot ajuta!
Nimic nu-i imposibil, doar lenea iti este cel mai mare dusman, care trebuie indepartat definitiv.
Caută pe Youtube "Istoria pe șleau" sau "Istoria cu Virgil'', vezi dacă găsești ce-ți trebuie pentru bac și dacă reții ascultând. Oricum, la istorie din câte îmi amintesc primele 2 subiecte sunt mură în gură.
Învață sub formă de povestiri. Cronologic.
Sa rescriu si sa restructurez mai bine lectia? Da, asta este chiar si mai buna. Dar. tot nu este eficienta. Cand ma gandesc ca trebuie sa stiu absolut toata materia...
In plus, la cum imi este predat, chiar nu am cum sa restructurez.
Parca cea ma grea sunt cand trebuie sa invat nume (mai ales straine) si ani. -_-
Draga Nemesys, am vesti bune pentru tine ca sa iesi din panica: NU trebuei sa faci nici o universitate, daca asta te streseaza atat de mult, ca oricum nu-ti ofera nimnei job la terminarea ei, fiind o alta munca titanica sa-ti cauti job dupa aceea, uneori durand ani sa gasesti ceva.
Locuri de munca pentru tinerii absolventi de facultati nu sunt. Pentru ca, anual ies cate 10.000 de studenti de pe bancile facultatilor si nu creeaza nimeni joburi pentru ei.
Sunt si eu constient de asta, ca este posibil sa fac o facultate si sa nu lucrez in domeniul respectiv, dar merita incercat. + ca este un domeniu care mie mi-ar placea sa lucrez. Nu accept sa am un oarecare job, mai ales si pe un salariu de **** sau unde sunt tratat ca un sclav.
In fine, nu e vorba de universitate. Problema este daca trec sau nu bac-ul. nu numai cu nota suficient -_-.
Daca ai de gand sa-mi oferi sfaturi, bine, daca nu, te poti duce la alte intrebari. Eu am nevoie de comentarii constructive.
Eu mi-am pus sora sa ma **** la cap sa repet
A functionat
Am facut oralul asa de bine incat m-au descalificat pe motiv de copiat
Anu asta dau si eu bacu iar si nu ma chinui invat in ultima saptamana
In plus nu trebuie sa faci neaparat o facultate
Prost sa fii noroc sa ai
Sau
Carte multa nu se cere
Sa fii prost sa ai putere
Sa ai bafta!
Mersi si tu la fel
Sper sa rezolvi problema
Nu am patit
Bine am avut si un profil ales pe distanta lunga sa nu imi pice ceva ce nu imi place
Eu n-am citit nici macar un singur cuvant din niciun caiet nici la romana nici la istorie cand am dat bacul. Am luat toate comentariile de pe net. Evident poti sa nu ma crezi, dar am invatat la istorie cu o zi inainte de examen si am luat 8.60, toate comentariile luate de pe internet. Picase comunismul in Romania. Chestia era si ca mie mi-a fost destul de usor sa asimilez informatiile pentru ca nu le toceam.
How the f*ck is that possible? (am zambit putin cand ti-am citit raspunsul)
Ce ti-a picat la subiectul 3 si cat ai scris la el?
Romania in perioada postbelica, adica comunismul in Romania. Nu mai stiu exact cat am scris dar oricum a fost sigur mai mult de 2 pagini. Comentariul pe care l-am luat de pe net despre subiectul asta avea 4 pagini.