Pur si simplu spune-i ca o placi. Incercarea moarte nu are. De ce trebuie sa iti pese de ce zice lumea, atata timp cat acel lucru te face fericit? In viata nu traiesti dupa criticile altora, traiesti ca sa fi fericit, sa te simti bine, sa iubesti si sa fi iubit, sa realizezi ceva de care vei fi mandru pe viitor. Pur si simplu du-te la ea si spune-i ca o simpatizezi, fetelor le place sinceritatea, chiar daca ea, poate, nu simte acelasi lucru ca si tine, macar sti ca ai incercat si ca ai spus ce simti. Poate ai norocul de a afla ca si ei ii place putin de tine, dar nu o lua asa tare, invit-o la un suc, la o prajitura, fa-o sa rada, asta ne place noua fetelor, apoi spune-i ce simti.;-)
Am mai spus asta si-o repet de ce-ti pasa de ceilalti din jur cand trebuie sa actionezi (flori, cadouri din astea) si treaba cu nr 1 imbato odata la discoteca daca va duceti si mai departe alegi tu daca vrei copil s-au nu
Vorba romaneasca, fa pe dracu in 4 si spune-i ca o placi fiindca altfel o sa o pierzi sa o sa se dea altul la ea...asta este sfatul meu.Dar nu trebuie sa ii spui direct vb frumos cu ea, fai un cadou ceva, dar parerea mea este ca ar trebui sa vorbesti cu ea fata in fata. Sper ca te-am ajutat
LaurentiuNicu04 întreabă:
15LupeanRad întreabă: