Parerea mea este ca vrei prea multe, vrei si gaming si cinema si bar (mancare si bautura).Eu zic sa te hotarasi in mare pe una. Iti trebuie multi bani pentru ce zici tu.Mai bine fa numai una si buna. Eventual la gaming sa se poata servi un suc ceva. Daca dispui de asa de multi bani dupa cum ai zis poti face un mini mall. Dar cheltuielile vor fi pe masura.multa bafta!
Asa de curiozitate, de ce suma de bani dispui? Ca ceva nu se leaga.
Ai nevoie de sute de mii de euro pentru ce zici tu acolo si avand banii astia tu cauti pe TPU idei?
Nu cred ca ar fi o afacere profitabila.
presupunand ca faci o sala de gaming, vei avea clienti, in mare parte, copii ce nu dispun de bani suficienti pentru a se juca pe consolele respective(cu ora), iar cei ce dispun de bani suficienti sigur au acasa calculatoare ps3-uri,etc.
pe langa asta, ai de platit multi bani si pe intretinere si lumina.
Daca se enerveaza unul la joc si trage un pumn in calculator?
mai bine faci un restaurant din asta.
le pui in fata un televizor un xbox si doua controlere la baieti. platesc si ora, isi comanda si mancare, bautura si tot felul. asta ar fi interesant
Nimeni nu o sa iti dea o idee stralucita pe gratis. Consultantii financiari costa cateva mii de euro la treaba asta si te ajuta de la 0 la finalul proiectului cu sondaje de opinie cu tot. Cauta o firma specializata pe aceasta ramura si vezi daca ai profit cu tot proiectul tau. Nu te arunca cu capul inainte, multi au facut firme crezand ca lumea o sa vina sa se joace biliard sau alte lucruri si au dat faliment. Oricine are o idee o va pune in aplicatie, nu ti-o va da tie pe gratis... Uita-te in jur cum toti gigantii (firmele mari) prind teren in timp ce firmele mici abia rezista. De ce? Totul se face in mall-uri, nu mai mergi la coltul strazii decat sa iei o paine sau un pachet de tigari. In rest ai carrefour, cora, etc Am fost la cinema de zeci de ori si niciodata nu era sala plina...